- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
sule günaydın canım
günaydın canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya benim duygusallığım git gite artıyo içimden ağlamak geliyo boğazıma bişey düğümlü sürekli biri biraz yüksek sesle şule dese ağlicam sankimafoldumben
bende öyleyim aynen zaten normalde de çok sulugözdüm şimdi daha beter oldum herşeye ağlıyorum şarkılara ağlıyorum film izliyorum ağlıyorum :roflol:
Günaydın kızlar. Dün kalp atışını duyduk bebişin180 atıyomuş kalbi.Kalp atış hızına göre cinsiyet tahmini istiyosan KIZ dedi :lepi: İçime de kız doğuyo.Hayırlısıyla
yaaa benim midem bulanıyoooooo ne güzel dün geçiyo galiba derken bugun yineeee:bbo:
günaydın kızlar :)
ya bende pek olmuyo mide bulantısı çok tuhaf dimi ne başım dönüuo ne midem bulanıyo hamile gibi değilim laelaelaelaelae
ya bende pek olmuyo mide bulantısı çok tuhaf dimi ne başım dönüuo ne midem bulanıyo hamile gibi değilim laelaelaelaelae
hadi canım gözün aydın rabbim gönlüne göre versinGünaydın kızlar. Dün kalp atışını duyduk bebişin180 atıyomuş kalbi.Kalp atış hızına göre cinsiyet tahmini istiyosan KIZ dedi :lepi: İçime de kız doğuyo.Hayırlısıyla
yaaa benim midem bulanıyoooooo ne güzel dün geçiyo galiba derken bugun yineeee:bbo: