2010 Mayıs Anneleri

BK008P.jpg
bunlardan da kapıma istiyorum

benim evim küçük olduğu için böyle şeyler alamayacağım maalesef sade beşik alacağım haeralde mafoldumben

günaydın
tahlil vermem gerekiyo bu saatlerde hastanede olmam gerekiyo ama yok gidemedim
midem bomboş ve habire afedersiniz kusuyorum yediğim en fazla yarım saat duruyor midemde
nasıl bi durum anlatamam vallahi ya
sonuç serum taktır dediler
bi gece acillik olursam bi kaç gün giremezsem bilinki hastanede mışıl mışıl uyuyorumdur kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar...
Bugün işe nasıl geldim anlatamam. Bir mide bulantısı başladı yolda, mahvoldum. Her durakta inmeyi düşündüm. Ayy çubuk kraker görmek istemiyorum:KK43:( İşyerine zor attım kendimi valla ağlayacaktım:KK43:( Geldim kustum hemen... Off yaa ne olacak benim bu halim hep böyle mi bulanacak?

Bir de dün test sonuçlarımı aldım. Kan ve idrar testi istemişti doktor. Sadece kanın düşük diğerleri çok iyi dedi. Bir de kan ilacı şimdi verirsem mide bulantılarını artırır dedi. Kan ilacı kullanan var mı aranızda kızlar??

kayracığım her yediğini çıkartıyosan mutlaka sonun serum canım burda çünkü sadece söz konusu bebek değil sensin.çünkü şu an bu kusmalar sana çok zararlı vucudun hiç bi besin almıyo ve su kaybediyosun.
çok geçmiş olsun

günaydın
tahlil vermem gerekiyo bu saatlerde hastanede olmam gerekiyo ama yok gidemedim
midem bomboş ve habire afedersiniz kusuyorum yediğim en fazla yarım saat duruyor midemde
nasıl bi durum anlatamam vallahi ya
sonuç serum taktır dediler
bi gece acillik olursam bi kaç gün giremezsem bilinki hastanede mışıl mışıl uyuyorumdur kaydirigubbakcemile3
Allah yardımcınız olsun ya çabucak geçer inşallah bu günleriniz:Saruboceq:

Günaydın kızlar...
Bugün işe nasıl geldim anlatamam. Bir mide bulantısı başladı yolda, mahvoldum. Her durakta inmeyi düşündüm. Ayy çubuk kraker görmek istemiyorum:KK43:( İşyerine zor attım kendimi valla ağlayacaktım:KK43:( Geldim kustum hemen... Off yaa ne olacak benim bu halim hep böyle mi bulanacak?

Bir de dün test sonuçlarımı aldım. Kan ve idrar testi istemişti doktor. Sadece kanın düşük diğerleri çok iyi dedi. Bir de kan ilacı şimdi verirsem mide bulantılarını artırır dedi. Kan ilacı kullanan var mı aranızda kızlar??

ben kan ilacı kullanmadım ama sanırım 16. haftadan sonra veriyolar. bende şunu merak ettim sabahları midem bulanıyoya evde kahvaltı yaparakmı çıkıyosun yoksa aç olduğun haldemi bulanıyo

Günaydın kızlar...

günaydın canım.çok geçmiş olsun
ben kan ilacı almıyorum ama senin gibiyim çok midem bulanıyo şu anda da öle eve gitmek istiyorum:bbo::bbo:

ben kan ilacı kullanmadım ama sanırım 16. haftadan sonra veriyolar. bende şunu merak ettim sabahları midem bulanıyoya evde kahvaltı yaparakmı çıkıyosun yoksa aç olduğun haldemi bulanıyo

Ben biraz araştırdım 2 aylık hamileler filan kullanıyomuş kan ilacını...
Sabhları kahvaltı yapmıyorum:KK43:( Midem bomboş... sadece çubuk kraker yiyorum yolda:KK43:(

günaydın canım.çok geçmiş olsun
ben kan ilacı almıyorum ama senin gibiyim çok midem bulanıyo şu anda da öle eve gitmek istiyorum:bbo::bbo:

Canım yaa kan ilacını napıyım içiyim mi?? Kansızsın dedi doktor:KK43:(
yazdığı ilaç da Gyno Ferro Sanol bu ilacı kullanan var mı aranızda kızlar..

günaydın kızlar

günaydın hoş geldin tatlım maşallah az kalmış doğumakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

X