aynen balımmmmm:lepi::lepi: öyle bişey oluyomuşki bir sabah bir uyanıyormuşuz herşey bitmiş süper hissediomuşuz sonra 2. tiremester çok hızlı geçiooo ve kendimizi son 3 aylık dönemde buluverişkafamçokkarıştı
aynen balımmmmm:lepi::lepi: öyle bişey oluyomuşki bir sabah bir uyanıyormuşuz herşey bitmiş süper hissediomuşuz sonra 2. tiremester çok hızlı geçiooo ve kendimizi son 3 aylık dönemde buluverişkafamçokkarıştı
yaa nilay güzel de o yatakta kaç yaşına kadar yatar off benim de canım çekti şimdiopuyorumnanaktan
tuba senin bahsettiğin park yatak ın resmi var mı?
bizimkine de ören yok hazıra talimkaydirigubbakcemile3
yaa nilay güzel de o yatakta kaç yaşına kadar yatar off benim de canım çekti şimdiopuyorumnanaktan
hangisinde canım beşikte mi sepette mi
bende aynı dertten muzdaripim inşallah kazanırızdaohhhh ne güzel zaten öyle olmazsa ben yandım kpss kursuna başlıycam herkes yapamazsın kazanamazsın diyo ama ben kazanıcam
öytle diyenlere kapak olur:lepi:
tuba senin bahsettiğin park yatak ın resmi var mı?
hangisinde canım beşikte mi sepette mi
bende aynı dertten muzdaripim inşallah kazanırızda
öytle diyenlere kapak olur:lepi:
inş canım ya ben inanıyorum yarın gitcem kursa kayıt için
inş canım ya ben inanıyorum yarın gitcem kursa kayıt için
branş ne benım okulöncesii
branş ne benım okulöncesii
benim fransızca öğret. ama atama olmadığı için normal bi memurluk düşünüyorum herhangi bi yer
benim fransızca öğret. ama atama olmadığı için normal bi memurluk düşünüyorum herhangi bi yer
hımm hayırlısı olsun canım:Saruboceq:
nilay ve tuba inşallah kazanırsınız kızlar başarılaropuyorumnanaktan
hımm hayırlısı olsun canım:Saruboceq:
saol canım seninde inş :Saruboceq:
nilay ve tuba inşallah kazanırsınız kızlar başarılaropuyorumnanaktan
mrb bayanlar.ya bugun çok kötüm sanırım başladı benim aşermem.sabahta safra çıkardım.ayrıca misafirim geliyor ne yapıcam bilmiyorum.
gunaydın kızlar ancak gırebıldım zaten 11 de kalktım:)kahvaltı ortalıgı toplama derken bu saat oldu .nasılsınız bakalım.bendede hafıften bulantılar baslıyo gıbı bıkac gundur gun ıcınde ara ara oluyo ama hemen bıseyler atıstırırsam gecıyo .bu atıstırmalarda benı ne hale getırcek bılmıyorum.kımbılır kac kılo olcam