2010 Mayıs Anneleri

kızlar kilo alanlar varmı kaç kilo almışsınız ben 1 kilo almışım :kedi:

ben hıc tartılmadı ya cok merak edıyorum ama kendı kendıme hıssedıyo gıbıyım sanırım 1-2 kıloda ben aldım .eve tartı alıcam ve her hafta tartılcam evde kontrollu olursam belkı daha dıkkTLI OLURUM

ıyi haftalar güzel mayıs anneleri ve bebişleri :ecrin_bebek: zemuszemus

biz kilo almasak bizim yerimize bebişler alsa ne güzel olur
tosuncuk olsalar

herzaman zayıf olduğunuzu düşünün kilo almazsınız hep offff çok zayıfladım diyin içinizden ben hep öyle yapıyorum :)))))) o yüzden sık sık tartılıp kafaya takmayın

Uzun zamandır internete pek giremedim...Sayfalar çoğalmış ne güzel....
Bizde 8+5 te kontrole gittik.Maşallah artık kolları,bacakları belli...2 haftada 2 kilo vermişim,bulantı iştahsızlık ve başağrısından.Ama karnım belli olmaya başlamış artık.
3 hafta sonra ense kalınlığı ölçümü için kontrole çağırdı doktor..Bunlar çok güzel duygular,hepimiz sağlıklı hamilelikler geçiricez inşallah...

kızlar ben bu battanniyeden yapmaya uğraşçam, normal düz örgü kareleri, gerçi burda çapraz örmüş ama düzde olur heralde kare kare, kalpleri biraz zor sanki, bilen birilerine sorarım olmadı, kalp yerine başka bişe yaparım hihoyyyt

ne güzel canım sen bayağı bi ilerlemişsin büyütmüşsün bebeişiiiiii

çok tatlı yaaa
benım ablamda bana bi tane yapmıştı bi ara çeker fotosunu gösteririm inşalahhhh

oh oh maşallh

çok güzelmiş yünle şiş nosu çok önemli güzel durması için, bana da yazıver hangi yünle şişi kullandığını bunu beceririm galiba

canım çok güzel ya

yaa ne güzel, darısı başımıza inş

kızlar, battaniyeyi soranlar, burda gezerken gördüm, ayrıntı yok çok fazla, bende bilen birilerine sormayı düşünüyorum :çok üzgünüm:
http://www.kadinlarkulubu.com/alinti-orgu-modelleri/317383-kalpli-battaniye.html#post9316925

Midye deniz dibi hayvanı olduğu için ağır metaller içerebiliyor, o yüzden yasak. Mümkün olduğu kadar temiz sularda yaşayan balıkları yemek gerek.

Midye deniz dibi hayvanı olduğu için ağır metaller içerebiliyor, o yüzden yasak. Mümkün olduğu kadar temiz sularda yaşayan balıkları yemek gerek.

Soruma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.
canende bu kadar olur valla ben de seni arıyodum:)) Sen de neden keseler gözüktü yazıyo:) ıkiz mi senin bebişler??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…