- 28 Temmuz 2009
- 2.674
- 3
- 41
kızlar kilo alanlar varmı kaç kilo almışsınız ben 1 kilo almışım :kedi:
ben evde tartılmıyorum doktora gittikçe tartılmayı düşünüyorum ama almadım gibi geliyo bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar ben bişey yemedim daha midem çok bulanıyo ama canım hiç bişe istemiyo bi kaç leblebi attım sadece
canım safra olayı bana da oldu iki gün sabah hemen çubuk kraker ye kalkar kalmaz naneli şeker falan ye üstüne bişeyin kalmaz aç kalma sakın
İyi haftalar güzel mayıs anneleri ve bebişleri :ecrin_bebek: zemuszemus
kızlar ben bu battanniyeden yapmaya uğraşçam, normal düz örgü kareleri, gerçi burda çapraz örmüş ama düzde olur heralde kare kare, kalpleri biraz zor sanki, bilen birilerine sorarım olmadı, kalp yerine başka bişe yaparım hihoyyyt
Uzun zamandır internete pek giremedim...Sayfalar çoğalmış ne güzel....
Bizde 8+5 te kontrole gittik.Maşallah artık kolları,bacakları belli...2 haftada 2 kilo vermişim,bulantı iştahsızlık ve başağrısından.Ama karnım belli olmaya başlamış artık.
3 hafta sonra ense kalınlığı ölçümü için kontrole çağırdı doktor..Bunlar çok güzel duygular,hepimiz sağlıklı hamilelikler geçiricez inşallah...
kızlar ben bu battanniyeden yapmaya uğraşçam, normal düz örgü kareleri, gerçi burda çapraz örmüş ama düzde olur heralde kare kare, kalpleri biraz zor sanki, bilen birilerine sorarım olmadı, kalp yerine başka bişe yaparım hihoyyyt
Uzun zamandır internete pek giremedim...Sayfalar çoğalmış ne güzel....
Bizde 8+5 te kontrole gittik.Maşallah artık kolları,bacakları belli...2 haftada 2 kilo vermişim,bulantı iştahsızlık ve başağrısından.Ama karnım belli olmaya başlamış artık.
3 hafta sonra ense kalınlığı ölçümü için kontrole çağırdı doktor..Bunlar çok güzel duygular,hepimiz sağlıklı hamilelikler geçiricez inşallah...
Midye neden yasak?? Ben balığı hiç sevmediğim halde bebişim için haftada bir kez yiyeceğim. Eşim dışarda yeriz haftada 1 kez demişti. Bunu duyan annem kızım ben size yaparım para harcamayın boşa dedi:)) Sen o gün hiç mutfağa girmezsin yer çıkarsın dedii. Canım annem benim yaa.... Hakkını nasıl öderim ben onun...
Midye deniz dibi hayvanı olduğu için ağır metaller içerebiliyor, o yüzden yasak. Mümkün olduğu kadar temiz sularda yaşayan balıkları yemek gerek.