ben şimdi yine çıkarttım kızlar çoık kötüyüm bugun şu an elimi bile zor kıpırdatıyorum..şimdilik çıkıyorum
hadi size kolay gelsin...
ben şimdi yine çıkarttım kızlar çoık kötüyüm bugun şu an elimi bile zor kıpırdatıyorum..şimdilik çıkıyorum
slm fıstıklar
Hoşgeldin canım...kaydirigubbakcemile3
Pastörize sütten yapılmayan peynirler: Pastörize sütten yapılmayan peynirler düşüğe neden olan Listeria bakterisi bulaştırabilmektedir. Listeria plasentadan geçebilmekte ve bebeğe bulaşarak enfeksiyona ve hayati tehlike yaratan kan zehirlenmesine neden olabilmektedir. Pastörize sütle yapılan peynirleri ise güvenle yiyebilirsiniz.
Pastorize edilmemiş süt: Pastörize edilmemiş süt de Listeria isimli bakteriyi içerebilmektedir. Listeria plasentadan geçebilmekte ve bebeğe bulaşarak enfeksiyona ve hayati tehlike yaratan kan zehirlenmesine neden olabilmektedir. İçtiğiniz sütün pastorize edilmiş olduğundan emin olun.
bana köyden süt yollamışlardı pastörize fln değil tabibenneyaptımki
ben onu içmiyim mi şimdi. güya daha sağlıklı diye yolladılar inek sütü.:uhm:
hoş zaten süt içemiyorum pek:sm_confused:
h.b canım aman senin bebiş ne küçükmüş opuyorumnanaktan
ya kızlar sitede bebişlerin cicileri ve odaları konusuna bakıyorum
çok tatlıı odalar var bende başlamak istiyorum artık ama çok erkennnn
bi 4 aylık olduktan sonra başlayacam rabbim izin verirse
Evet teyzesi daha 5 haftalık. Bugün akşam keseyi görmeye gideceğiz:))
selam kızlaaaar
ay evet ben de istiyorum ama bana oda alma diyolar genç odası alırsın dediler ilerde. sadece beşik fln alcam ben galbagamyoncuiremsu