- 28 Temmuz 2009
- 2.674
- 3
- 41
Teşekkürler...hepimizin bebişlerine Maşallah
10. gebelik haftasında itibaren haftada ortalama yarım kilo alcakmışız,hadi hayırlısı???Benim yapım kilo almaya çok müsait..
Bende balık hayatımda 1-2 kez yedim,hiç sevmiyorum.Ton balığı yiyeyim bari bol limonla dedim,ama ton balığınında az tüketilmesi gerekiyormuşş..Artık gözümü kapatıp yiyeceğim..kafamçokkarıştı
ban hayatta balık yemem o yüzden ceviz semizotu falan yiyorum aynı besin değeri onlarda da var
Canım ben de hiç sevmem balığı. Kokusuna bile tahammülüm yok ama bebeğim için zorla da olsa yerim. :1shok:
Soruma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.
canende bu kadar olur valla ben de seni arıyodum:)) Sen de neden keseler gözüktü yazıyo:) İkiz mi senin bebişler??
herkese selamlar..ben de bugün grip oldum malesef o kadar dikkat etmeme rağmen...bir hafta rapor aldım dinlenicem...öğrencilerimi bırakmakta içime sinmiyor ama mecburen....inşallah tekrar almamı gerekirecek bir durum olmaz...
herkese selamlar..ben de bugün grip oldum malesef o kadar dikkat etmeme rağmen...bir hafta rapor aldım dinlenicem...öğrencilerimi bırakmakta içime sinmiyor ama mecburen....inşallah tekrar almamı gerekirecek bir durum olmaz...
Evet şekerim iki kese göründü ama çok küçük keseler, içinde daha embriyo görünmüyordu. Geç tutunma olabilirmiş.
tubatuba teşekkür ederim...şu üç aylık bir dönemi hayırlısıyla bi atlatsaydık...hepimiz de sağlıkla inşallah...
Evet şekerim iki kese göründü ama çok küçük keseler, içinde daha embriyo görünmüyordu. Geç tutunma olabilirmiş.
ben yemem canım yerini tutcak başka besinler varken niye kendimi zorlayayım hem doktorda bişey olmaz dedi protein ve calciuma dikkat et dedi
allah bağışlasın nasıl bi duygu ikiz bana biraz korkutucu gözüküyo