2010 Mayıs Anneleri

hoşbulduk kızlar, ya uykudan nasıl yorgun uyanıyorum yaa her tarafım ağrıyo, ne uyuşuk bi kız oldum ben :sm_confused:

yok valla canım allah nasip ederse ben yapacam
genç odasını anca 5 - 6 yaşında kullanabilir
5 sene çocuk odasında kalsın
allah o günleri görmeyi nasip eder inşallahhhhh:Saruboceq:

hele bi büyüsünler cinsiyetleri belli olsun bakarız acele etmemek lazım ben cinsiyeti belli olana kadar bir iğne bişey almamayı düşünüyorum

yok valla canım allah nasip ederse ben yapacam
genç odasını anca 5 - 6 yaşında kullanabilir
5 sene çocuk odasında kalsın
allah o günleri görmeyi nasip eder inşallahhhhh:Saruboceq:

nasıl bişey düşünüyosun canım link varsa kopyalasanasositososito

hele bi büyüsünler cinsiyetleri belli olsun bakarız acele etmemek lazım ben cinsiyeti belli olana kadar bir iğne bişey almamayı düşünüyorum

aslında haklısın ama ozamanlar da göbekler büyüünce öle rahat rahat nasıl gezcez ya alışveriş falan zor olcak. :1ninca:

Canım ben de senin şu gösterdiğin park yataktan almayı düşünüyorum ciddi ciddi:)) Çok hoşmuş yaa ama gidip chicco dan görcem kendilerini...
bana da gösterinnnnnnnnnnn:ecrin_bebek:

bi uyku bastıki sormayın kızlar kolay gelsin hepinize görüşmek üzere ben çıkıyorum

görüşürüz canım ben de yemeğe cokacimcoookçıkcam

benımkının cinsiyeti ne olursa olsu odası yeşil olacak mavi yada pembe diye etiketlemek istemiyorum onun için kaydirigubbakcemile5

nasıl bişey düşünüyosun canım link varsa kopyalasanasositososito
bak canım yolluyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/269562-g252zel-prensesim-defnemin-odas305.html
buna benzer işte

Canım ben de senin şu gösterdiğin park yataktan almayı düşünüyorum ciddi ciddi:)) Çok hoşmuş yaa ama gidip chicco dan görcem kendilerini...

bak canım, bi de be eltime sordum da dolap almaya gerek yok diyo şifonyer gibi bişey yeterliymiş zaten kıyafetler mink minik katlayınca bi iki çekmece anca geliyomuş

benımkının cinsiyeti ne olursa olsu odası yeşil olacak mavi yada pembe diye etiketlemek istemiyorum onun için kaydirigubbakcemile5

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/269562-g252zel-prensesim-defnemin-odas305.html
buna benzer işte

bende hep turuncu yeşil almayı düşünüyorum, doktora da tam inanamam heralde cinsiyet söyleyince, ya yanlış çıkarsa çok hazırlamamak lazım sonra hayal kırıklığı olur

gösterdiğin oda çok güzelmiş, ama kaç yaşına kadar kullanır ki onu

bak canım, bi de be eltime sordum da dolap almaya gerek yok diyo şifonyer gibi bişey yeterliymiş zaten kıyafetler mink minik katlayınca bi iki çekmece anca geliyomuş

ya yerim ben onların minik minik elbiseleriniiiiiiii
:hulya:annem şimdiden minik minik şeyler örmeye başlamış
kendileri bu konuda çok maharetlidir
resimlerini çekip yollarım sizideeee

bana da gösterinnnnnnnnnnn:ecrin_bebek:

Canım google a parkl yatak yaz çıkıyo hemen...

görüşürüz canım ben de yemeğe cokacimcoookçıkcam

Bence de yaa minicik şey o daha kıyafetler yer tutmaz ki:)) Ayy yerim ben onuu:)):emir_bebek:

bende hep turuncu yeşil almayı düşünüyorum, doktora da tam inanamam heralde cinsiyet söyleyince, ya yanlış çıkarsa çok hazırlamamak lazım sonra hayal kırıklığı olur

gösterdiğin oda çok güzelmiş, ama kaç yaşına kadar kullanır ki onu

sepeti bi yaşına bile kullanamıyorlarmış ama ilk aylar için güzel olur diye düşünüyorum
gittiğin her yerde seınle olur
beşiklerin ise sonradan büyür cinsleri var onlardan olması iyi olur 5 - 6 yaşına kullanılıyo
istediğin zaman korkuluklarını çıkarıyon
daha sonrada zaten şifonyerine gardolabına uygun yatak yaptırılabilir:asigim:

ya yerim ben onların minik minik elbiseleriniiiiiiii
:hulya:annem şimdiden minik minik şeyler örmeye başlamış
kendileri bu konuda çok maharetlidir
resimlerini çekip yollarım sizideeee

yolla yolla , ben beceremem annemde çok beceremez kayınvaliemde gözlerim görmüyo kollarım tutmuyo diyo (53 yaşında) :))))))))))))) bizimki öksüz kaldı kimse bişey örmüyo

yaa nilay güzel de o yatakta kaç yaşına kadar yatar off benim de canım çekti şimdiopuyorumnanaktan

tuba senin bahsettiğin park yatak ın resmi var mı?

X