- 28 Temmuz 2009
- 2.674
- 3
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok valla canım allah nasip ederse ben yapacam
genç odasını anca 5 - 6 yaşında kullanabilir
5 sene çocuk odasında kalsın
allah o günleri görmeyi nasip eder inşallahhhhh:Saruboceq:
Hoşgeldin canımmselam kızlaaaar
yok valla canım allah nasip ederse ben yapacam
genç odasını anca 5 - 6 yaşında kullanabilir
5 sene çocuk odasında kalsın
allah o günleri görmeyi nasip eder inşallahhhhh:Saruboceq:
hele bi büyüsünler cinsiyetleri belli olsun bakarız acele etmemek lazım ben cinsiyeti belli olana kadar bir iğne bişey almamayı düşünüyorum
hele bi büyüsünler cinsiyetleri belli olsun bakarız acele etmemek lazım ben cinsiyeti belli olana kadar bir iğne bişey almamayı düşünüyorum
bana da gösterinnnnnnnnnnn:ecrin_bebek:Canım ben de senin şu gösterdiğin park yataktan almayı düşünüyorum ciddi ciddi:)) Çok hoşmuş yaa ama gidip chicco dan görcem kendilerini...
bi uyku bastıki sormayın kızlar kolay gelsin hepinize görüşmek üzere ben çıkıyorum
bak canım yolluyorumnasıl bişey düşünüyosun canım link varsa kopyalasanasositososito
Canım ben de senin şu gösterdiğin park yataktan almayı düşünüyorum ciddi ciddi:)) Çok hoşmuş yaa ama gidip chicco dan görcem kendilerini...
benımkının cinsiyeti ne olursa olsu odası yeşil olacak mavi yada pembe diye etiketlemek istemiyorum onun için kaydirigubbakcemile5
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/269562-g252zel-prensesim-defnemin-odas305.html
buna benzer işte
bak canım, bi de be eltime sordum da dolap almaya gerek yok diyo şifonyer gibi bişey yeterliymiş zaten kıyafetler mink minik katlayınca bi iki çekmece anca geliyomuş
aslında haklısın ama ozamanlar da göbekler büyüünce öle rahat rahat nasıl gezcez ya alışveriş falan zor olcak. :1ninca:
bana da gösterinnnnnnnnnnn:ecrin_bebek:
Canım google a parkl yatak yaz çıkıyo hemen...
görüşürüz canım ben de yemeğe cokacimcoookçıkcam
Bence de yaa minicik şey o daha kıyafetler yer tutmaz ki:)) Ayy yerim ben onuu:))bak canım, bi de be eltime sordum da dolap almaya gerek yok diyo şifonyer gibi bişey yeterliymiş zaten kıyafetler mink minik katlayınca bi iki çekmece anca geliyomuş
bende hep turuncu yeşil almayı düşünüyorum, doktora da tam inanamam heralde cinsiyet söyleyince, ya yanlış çıkarsa çok hazırlamamak lazım sonra hayal kırıklığı olur
gösterdiğin oda çok güzelmiş, ama kaç yaşına kadar kullanır ki onu
ya yerim ben onların minik minik elbiseleriniiiiiiii
:hulya:annem şimdiden minik minik şeyler örmeye başlamış
kendileri bu konuda çok maharetlidir
resimlerini çekip yollarım sizideeee
yolla yolla , ben beceremem annemde çok beceremez kayınvaliemde gözlerim görmüyo kollarım tutmuyo diyo (53 yaşında) :))))))))))))) bizimki öksüz kaldı kimse bişey örmüyo