tebrik ederim sağlıkla kucağıbna alırsın inşallahmerhaba arkadaşlar bende 8 haftalık hamileyim.bende normalde çok su içemezdim ama şimdi daha çok içiyorum.bu kötü bişey değil tabiki bu dönemde çok iyiymiş.bulantılarım genelde öğleden sonra ve geceleri saat ondan sonra oluyo tuzlu şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum.ben geçen hafta düşk tehlikesi geçirdim hastanede de kaldım iki gün kesenin etrafında kan doktorun deyimiyle hematom var bu yüzden evde yatıyorum ilişki yasak kabızlık yasak hapşurunca bile korkuyorum.bide midenin bulanması hamileliğin sağlıklı devam ettiğini gösterirmiş ben midem bulanmayınca endişeleniyorum.bide kanuyuşmazlığımız var eşimle ne olur ne olmaz diye doktor iğne olmamı istedi yarın rhogam olucam.bazen karamsar bazen umutlu idare ediyoruz işte.elimden geleni yapmaya gayret ediyorum.ama bi yerden sonra insan çaresiz kaldığını hissediyo.allah hepimizin yavrularına sağlık versin
tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallahselam arkadaslar benımde ilk hamileligim cok heyeycanlıyım sizler gibi insallah hayırlısıyla bebislerimizi alırız kucagımza
benım sat 5 agustos herkes ıcın hayırlısı ınsallah
ve yukarıda bahseden arkadaslar gıbı bende cok su ıciyorum 5 dk ıcınde ıkı koca bardak ıcebılıyorum. normlade de cok ıcerdım su ama artık ıcmekden midem bulanıyor icmesem agzım kuruyor bilmiyorum ne yapacagım.
+, joker08+, k.a.y.r.a.+, suleYukselNizam+
günaydınlarrrrrrrrrrrr
canım öncelikle tebrik ederim sende mayıs annesi adayısın dikkat et kendine mümkünolmadığı kadar ayağa kalkmamaya çalış kendine dikkat et rabbim her şeyin hayırlısını verirmerhaba arkadaşlar bende 8 haftalık hamileyim.bende normalde çok su içemezdim ama şimdi daha çok içiyorum.bu kötü bişey değil tabiki bu dönemde çok iyiymiş.bulantılarım genelde öğleden sonra ve geceleri saat ondan sonra oluyo tuzlu şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum.ben geçen hafta düşk tehlikesi geçirdim hastanede de kaldım iki gün kesenin etrafında kan doktorun deyimiyle hematom var bu yüzden evde yatıyorum ilişki yasak kabızlık yasak hapşurunca bile korkuyorum.bide midenin bulanması hamileliğin sağlıklı devam ettiğini gösterirmiş ben midem bulanmayınca endişeleniyorum.bide kanuyuşmazlığımız var eşimle ne olur ne olmaz diye doktor iğne olmamı istedi yarın rhogam olucam.bazen karamsar bazen umutlu idare ediyoruz işte.elimden geleni yapmaya gayret ediyorum.ama bi yerden sonra insan çaresiz kaldığını hissediyo.allah hepimizin yavrularına sağlık versin
canım tebriklerselam arkadaslar benımde ilk hamileligim cok heyeycanlıyım sizler gibi insallah hayırlısıyla bebislerimizi alırız kucagımza
benım sat 5 agustos herkes ıcın hayırlısı ınsallah
ve yukarıda bahseden arkadaslar gıbı bende cok su ıciyorum 5 dk ıcınde ıkı koca bardak ıcebılıyorum. normlade de cok ıcerdım su ama artık ıcmekden midem bulanıyor icmesem agzım kuruyor bilmiyorum ne yapacagım.
günaydınlar herkese,
ben yine güne midemdekileri çıkartarak başladımmafoldumben
umarım sizin gününüz güzel geçer..
bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş çok seviniyorum yeni birilerini görüncezemuszemus
günaydın kızlar nasılsınız sizleri özledim
dimples bebişimin kalbi pıt pıt atıyo
günaydııııııınnnnnnnnnnn zemuszemus
ben birazdan dr gidicem miniğimi görmeye opuyorumnanaktan
bu sabah gene mide bulantısıyla banyoda ayılabildim kaydirigubbakcemile3
bide kaç gündür halsizim bakalım minik neler yapıyormuş teyzeleri kaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktan hepinizi :gitme:
ayyyy hadi gözün aydın.....kaydirigubbakcemile2
tatlım kaç haftalık sizin kisorma mutluyum,
artık yavaş yavaş geçmesi gerekiyoken,daha da arttı sanki her sabah mide bualntısı,genelde sabah çıkartınca gün içinde pek bulantım olmuyodu ama bugun çıkartmama rağmen hala çok midem bulanıyo yaa....kafamçokkarıştı
günaydınnnnnnn herkeseeee
cumartesi günü bizde bebişimizin kalp atışlarını dinledik müthiş bir duygu
nasılsın mutluyum? :)
canım bunun için doktorundan yardım almaya çalış tamam canımkaydirigubbakcemile5sorma mutluyum,
artık yavaş yavaş geçmesi gerekiyoken,daha da arttı sanki her sabah mide bualntısı,genelde sabah çıkartınca gün içinde pek bulantım olmuyodu ama bugun çıkartmama rağmen hala çok midem bulanıyo yaa....kafamçokkarıştı
günaydınnnnnnn herkeseeee
cumartesi günü bizde bebişimizin kalp atışlarını dinledik müthiş bir duygu
nasılsın mutluyum? :)