2010 Mayıs Anneleri

ayyyyy çok üzüldüm ya... bence 9 aylıkken yani son zamanlar ölmesi çok daha acıdır kızlar..
düşünsenize biz şimdiden böle heycanlıyız o 9 aylık nasıl heycanla ve sabırsızlıkla bebeğini beklerken ölmesini öğrenmek...çok kötü bişeydir..
Allah bize bu acıyı bizlere yaşatmasın ve bebişlerimizi korusun:Saruboceq:
o kadının da yardımcısı olsun sabır versin..

KIZLAR HASTANEDE ÇOK ÜZÜCÜ BİRŞEY OLDU PAYLAŞMAK İSTEDİM 9 AYLIK HAMİLE BAYAN KONTROLE GELMİŞ BEBEĞİ 4 GÜNDÜR HAREKET ETMİYOMUŞ DOKTOR BİR MUAYENE ETMİŞKİ BEBEK ÖLMÜŞ ANNEYE BAK YA 4 GÜNDÜR ÇOCUK HAREKET ETMİYO 4 GÜN SONRA HASTANEYE GELİYO AY ÇOK ÜZÜLDÜM KENDİME GELEMEDİM BİR TÜRLÜ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Çok kötü ya Allah kimseye yaşatmasın 9 aylık mı hem de yazık

benim midem bulanmıyo diye bile korkuyorum yarını iple çekiyorum kalp atışlarını duyarsam rahatlayacağım Allaha emenet bebişlerimiz

ya ben nida ve schatzi merak etmeye başladım bu saate kodar çoktan günaydın demeleri lazımdı online da değiller:uhm:

herkese günaydın benim kalkar kalkmaz değil de kahvaltıdan sonra midem bulanmaya başlıyor.daha çok yanma şeklinde aslında.şimdi raporluyum evde yatıyorum belkide kendimi fazla dinliyorum.biraz ayaklansam moralim daha iyi olacak yatmak çok sıkıcı ama herşeye katlanırım yavrum için

herkese günaydın benim kalkar kalkmaz değil de kahvaltıdan sonra midem bulanmaya başlıyor.daha çok yanma şeklinde aslında.şimdi raporluyum evde yatıyorum belkide kendimi fazla dinliyorum.biraz ayaklansam moralim daha iyi olacak yatmak çok sıkıcı ama herşeye katlanırım yavrum için

benimde bişeyler yedikten donra bulantım oluyor. doktorum bol bol su iç dedi ama içim almıyor...
inşallah bir an önce ayaklanırsın

aynen hırka giyindim ama ben de üşüyorum dışarda hava güzel ama binaların içi soğuk. tez zamanda bulantılarınız geçer inşallah

ne güzel keşke dr banada rapor versede bende evde yatsam o kadar ihtiyacım varki...
hamilelik çok fazla uyku,halsizlik ve uyku yapıyo emin ol en iyisi yatmak.
belki de yatıığın için az oluyo bile olabilir.....:hulya:

X