2010 Mayıs Anneleri

yok canım gayet sağlıklı hatta çok güzel dedi ama birlikte olmayın dedi, neyse teşekkürler

canım seni üzcek bişe söylemek istemedim, yani şimdi düşündüm de kırılmamışsındır umarım, tüp bebek olduğunu sonradan yazmışsın, ondandır, korkuttuysam özür dilerim a.s.

selam bende 2010 mayıs 17 de doğum bekleniyor ... üstelik 3 cüz allahın izniğle allah hepimizin evlatlarını kucağına almayı nasip etsin arkadaşlar....:Saruboceq:

hoşgeldin, hayırlı olsun, üçüz mü olcak maşallah alkisalkisalkis

selam bende 2010 mayıs 17 de doğum bekleniyor ... üstelik 3 cüz allahın izniğle allah hepimizin evlatlarını kucağına almayı nasip etsin arkadaşlar....:Saruboceq:

hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin bu arada herkese slm iyi akşamlar

hulya çok incesin hayır canım incinmedim, sizin yorumlarınız benim için çok değerli teşekkürler.ben sabahtan beri araştırıyorum normal yolla hamil ekalanlar için problem yok ama tüp bebekler için sadece bir önlem olsun diye sanırım yasak. ama tecrübeler benim için daha önemli bu nedenle sizlere soruyorum cevaplarınız için tekrara teşekkürler

Sevgili Gorken telaşlanmana gerek tüp bebekler veya zor hamile kalanlara doktor sadece tedbir olsun diye ilişkiyi yasaklıyor dr'um bana açıkladı ikinci üç ayda serbest olacakmış ama sadece prezervatif kullanarak, kadın rahminde yabancı madde etkisiyle kasılmalara yol açabiliyormuş. Benim kardeşimin eşi de çok zor hamile kaldı normal gebelik olduğu halde 9 ay yasakladı dr, bence dr'ları bu konuda tedbirli olması güzel birşey.

kızlar benim son adet tarihim 18 ağustos 13 eylülde adet olmam gerekiyordu benim bebğim şimdi kaç hafta kaç günlük olmuş oluyor cevap veren olursa sevinirim:uhm:

kızlar benim son adet tarihim 18 ağustos 13 eylülde adet olmam gerekiyordu benim bebğim şimdi kaç hafta kaç günlük olmuş oluyor cevap veren olursa sevinirim:uhm:

Bu verilere göre şu anda 5 hafta 5 günlük hamilesiniz (±3 gün hatapayı!).
ve bebeğinizin muhtemel doğum tarihi 25 mayıs 2010 (yani 40 haftayı doldurduğu tarih) :
olarak belirlendi.

canım bak bu siteyi karıştır biraz
Gebelik (hamilelik) haftası ve muhtemel doğum tarihi hesaplayıcı - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
hafta hafta ne gelişmeler oluyor bakabilirsin a.s.

dimples nerdesin bacım yaaaa
bi sürü yeni kişi geldi
ben listeyi bile kopyalıyamadım, acaip bişe oldu sildim geri :dilcikar:

nie kopyaliyosun alıntı yapsana hülya :mymeka:

gecekten nefes almakta zorlanıyorum bazen oyüzdendir dogru bence de.içiyorum 2litreyı buluyor canım ya birgünde.

evet canım bende o durumdayım acayip su tüketiyorum bu seferde vc hakikaten ayak yolu
oluyor yani:))

meraba kızlarrr..
Bugün yine bütün gün uyudumm...
Evdeki bütün işler duruyor...
Yarın iş var
Çok yorgunum ve halsizim...
Sizlerinde zamanı böyle mi geçiyor ?

canım bende devamlı kendimi yorgun hissediyorum misafir falan hak getire
haber verenleri geri çeviriyoruz mecburen çünkü 10 dk bile ayakta kalsam yoruluyorum
dr ma sordum normaldir bu haftalarda bazı gebelerde görülebilir dedi

midesi bulananan var mı benim gibi ne gibi önerileriniz var duymak istiyorumm ..

benım kusmam olmuyo ama senınkı gibi midem bulanıyo
bana limon yemek çok iyi geliyo hemen kesiyo bulantıyı

arkadaşlar doktor sizede eşinizle birlikte olmayı yasakladı mı?

benımde 5 ve 7 haftalar arasında küçük çaplı bi düşük tehlikem oldu banada yasaklamıştı 15 gün
ama şimdi yasak kalktı:kedi:

ayyy çok tatlı yaaaa üç tane evlat birden onlar sana ömür boyu yeter artar bile
:lepi:

ayy ne güzel hayırlı uğurlu olsun laviniam ,seninle birlikte tüm yeni anne adaylarınada...

merhaba arkadaşlar bende 8 haftalık hamileyim.bende normalde çok su içemezdim ama şimdi daha çok içiyorum.bu kötü bişey değil tabiki bu dönemde çok iyiymiş.bulantılarım genelde öğleden sonra ve geceleri saat ondan sonra oluyo tuzlu şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum.ben geçen hafta düşk tehlikesi geçirdim hastanede de kaldım iki gün kesenin etrafında kan doktorun deyimiyle hematom var bu yüzden evde yatıyorum ilişki yasak kabızlık yasak hapşurunca bile korkuyorum.bide midenin bulanması hamileliğin sağlıklı devam ettiğini gösterirmiş ben midem bulanmayınca endişeleniyorum.bide kanuyuşmazlığımız var eşimle ne olur ne olmaz diye doktor iğne olmamı istedi yarın rhogam olucam.bazen karamsar bazen umutlu idare ediyoruz işte.elimden geleni yapmaya gayret ediyorum.ama bi yerden sonra insan çaresiz kaldığını hissediyo.allah hepimizin yavrularına sağlık versin

benide listeye alırmısınız sat 2 ağustos benimde kalp atışlarını duyduk maaşallah bebeğimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…