2010 Mayıs Anneleri

ne güzel keşke dr banada rapor versede bende evde yatsam o kadar ihtiyacım varki...
hamilelik çok fazla uyku,halsizlik ve uyku yapıyo emin ol en iyisi yatmak.
belki de yatıığın için az oluyo bile olabilir.....:hulya:
miden çok kötüyse doktoruna söyle verir heralde

Kızlar merhaba ben geldim. 9 günlük tatilim bitti sonunda. Bugün akşam hemen doktora gideceğim bakalım kese gözükecek mi? 5 hafta 4 günlük hamileyim:)) Bugün mide bulantım çok fazla oldu. Bir de kasık ağrılarım da fazla benim. Sizler de öylemisiniz??

nuremcim herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.. inşallah bayramdan sonra keseyide göreceksin. ama insan çok sabırsızlanıyor..
İnşallah canım yaa:)) Bugün akşam görecekmiyim bakalım...

herkese merhabalar bende bugün doktordaydım KESEMİZİ GÖRDÜK :lepi: muhteşem bi duygu iki hafta sonra tekrar çağıdı doktor kalp atışlarını dinlicez inşallah hayırlısıyla:Saruboceq:

Canım çok sevindim darısı bize inşallah. Nasıl geçiyor peki hamileliğin? Mide bulantıların filan oluyo mu? :hulya:

miden çok kötüyse doktoruna söyle verir heralde

ya ben eniştemin yanında çalışıyorum tanıdık olduğu için açıkcası iyi niyeti suistimal etmemek adına böyle bişey de yapamıyorum.
bide işin kötüsü ben tam işe başladığım hafta hamile olduğumu öğrendim.benim bebiş süpriz oldu...
bi hafta önce öğrenseydim hiç başlamazdım...bide izin alıpta yatarsan 1 hafta o rahatlığa laışıcam ya bi daha hiç başlayamam işe.....
sırf ayıp olmasın diye yani katlanıcammafoldumben

Günaydın arkadaşlar.Bugün içimde bi neşe var.Hayır olsun :ecrin_bebek: Siz nasılsınız?

Şule senin bebiş kocaman olmuş maşallah.Hareketleri kaçıncı haftada görülmeye başlıyormuş acaba CADIARZU

böyle ne güzel oluyomuş ya hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yalnız olmadığımızı bilyoruz üşüyoruz bulanıyoruz uyumak istiyoruz.bide ben zengin olsam eve ultrason aleti almak isterdim çünkü doktora gidene kadar sabretmek çok zor ben hergün görmek istiyorum bebeğimi acaba şimdi napıyo bu hafta hangi organları gelişecek onu okudum az önce organlarının çoğu oluşmuş durumda hatta ilk çişini yapabilirmiş bu hafta çok duygulandım oturdm ağladım biraz zaten bugün neye ağlasam diye bi sebep arıyodum

arkadaşlar ben yeniyim ya bilmiyorum bu alttaki bebeğimizn kaçıncı haftada olduğunu göstere şeyi nasıl yapıyorsunuz

senin bebeğin bizimkilerden büyük maaşallah allah kolaylık versin umarım çok yoğun bir işn yoktur.

Şule senin bebiş kocaman olmuş maşallah.Hareketleri kaçıncı haftada görülmeye başlıyormuş acaba CADIARZU

günaydın canım hoşgeldin..
nerdesin ya merak ettim bugun,normalde bu saate kadar kalmıyodun.bide cuma günü izin alıp gittin ya bişeyin yok dimi?
valla görüntüde büyümüş gözüküyo.harketlerini bende bilmiyorum iyi aklıma getirdin bi bakim şimdi...kaydirigubbakcemile5

benimki 4 hafta 6 günlükken gözükmüştü ama değişebiliyo çünkü göremeyen arkadaşlar da olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…