miden çok kötüyse doktoruna söyle verir heraldene güzel keşke dr banada rapor versede bende evde yatsam o kadar ihtiyacım varki...
hamilelik çok fazla uyku,halsizlik ve uyku yapıyo emin ol en iyisi yatmak.
belki de yatıığın için az oluyo bile olabilir.....:hulya:
İnşallah canım yaa:)) Bugün akşam görecekmiyim bakalım...nuremcim herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.. inşallah bayramdan sonra keseyide göreceksin. ama insan çok sabırsızlanıyor..
herkese merhabalar bende bugün doktordaydım KESEMİZİ GÖRDÜK :lepi: muhteşem bi duygu iki hafta sonra tekrar çağıdı doktor kalp atışlarını dinlicez inşallah hayırlısıyla:Saruboceq:
miden çok kötüyse doktoruna söyle verir heralde
kızlar ben çok üşüyorum sizde öylemisiniz resmen dondum ya
Günaydın arkadaşlar.Bugün içimde bi neşe var.Hayır olsun :ecrin_bebek: Siz nasılsınız?
hep birlikte inşallahkızlar günaydın güzel bir hafta geçirmek dileğiyleee opuyorumnanaktan
arkadaşlar ben yeniyim ya bilmiyorum bu alttaki bebeğimizn kaçıncı haftada olduğunu göstere şeyi nasıl yapıyorsunuz
ya ben eniştemin yanında çalışıyorum tanıdık olduğu için açıkcası iyi niyeti suistimal etmemek adına böyle bişey de yapamıyorum.
bide işin kötüsü ben tam işe başladığım hafta hamile olduğumu öğrendim.benim bebiş süpriz oldu...
bi hafta önce öğrenseydim hiç başlamazdım...bide izin alıpta yatarsan 1 hafta o rahatlığa laışıcam ya bi daha hiç başlayamam işe.....
sırf ayıp olmasın diye yani katlanıcammafoldumben
Şule senin bebiş kocaman olmuş maşallah.Hareketleri kaçıncı haftada görülmeye başlıyormuş acaba CADIARZU
16-20 hafta arası görülebiliyomuş tatlımŞule senin bebiş kocaman olmuş maşallah.Hareketleri kaçıncı haftada görülmeye başlıyormuş acaba CADIARZU
senin bebeğin bizimkilerden büyük maaşallah allah kolaylık versin umarım çok yoğun bir işn yoktur.
16-20 hafta arası görülebiliyomuş tatlım
kızlar günaydın güzel bir hafta geçirmek dileğiyleee opuyorumnanaktan