Çok kötü ya Allah kimseye yaşatmasın 9 aylık mı hem de yazıkKIZLAR HASTANEDE ÇOK ÜZÜCÜ BİRŞEY OLDU PAYLAŞMAK İSTEDİM 9 AYLIK HAMİLE BAYAN KONTROLE GELMİŞ BEBEĞİ 4 GÜNDÜR HAREKET ETMİYOMUŞ DOKTOR BİR MUAYENE ETMİŞKİ BEBEK ÖLMÜŞ ANNEYE BAK YA 4 GÜNDÜR ÇOCUK HAREKET ETMİYO 4 GÜN SONRA HASTANEYE GELİYO AY ÇOK ÜZÜLDÜM KENDİME GELEMEDİM BİR TÜRLÜ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benim midem bulanmıyo diye bile korkuyorum yarını iple çekiyorum kalp atışlarını duyarsam rahatlayacağım Allaha emenet bebişlerimiz
benim midem bulanmıyo diye bile korkuyorum yarını iple çekiyorum kalp atışlarını duyarsam rahatlayacağım Allaha emenet bebişlerimiz
bugün 7hafta 2 günlük canımsenin bebeğin kaç haftalık tı?:uhm:
inşallah büyüselerde hissedebilsek bebişlerimizihadi canım hayırlısıyla işallah yarın bebişinin kalp atışlarını duyarsın
seninde gözün aydın canım...
Allah daim etsin hepimizin bu mutluluğunu:Saruboceq:
herkese günaydın benim kalkar kalkmaz değil de kahvaltıdan sonra midem bulanmaya başlıyor.daha çok yanma şeklinde aslında.şimdi raporluyum evde yatıyorum belkide kendimi fazla dinliyorum.biraz ayaklansam moralim daha iyi olacak yatmak çok sıkıcı ama herşeye katlanırım yavrum için
kızlar ben çok üşüyorum sizde öylemisiniz resmen dondum ya
415 te var tatlımkızlar listeyi aradım bulamadım ya
herkese günaydın benim kalkar kalkmaz değil de kahvaltıdan sonra midem bulanmaya başlıyor.daha çok yanma şeklinde aslında.şimdi raporluyum evde yatıyorum belkide kendimi fazla dinliyorum.biraz ayaklansam moralim daha iyi olacak yatmak çok sıkıcı ama herşeye katlanırım yavrum için