teşekkürler canım çok saol.benim kanamam oldu.koyu kahverengi camur gibi bişey.kalp atışını duymayada 3 sonra flan gidecektik. kanamam olunca tabi hemen gittik.doktor bebek zaten bir hafta önce ölmüş.gelişmemiş kalp atışı olması gerekirken yok dedi.bebekte haftasına göre gelişmemiş birde.o yüzden tutunamamış.
ben bu gebeliğimde 6 haftalıkken doktorum karından baktı bebeği gördü ama daha çok yeni alttan bakarsak kalp atışını görürüz dedi.ve alttan bakarak gösterdi kalbi atıyor.herşey normal dedi.çok şkür.
banada dinletmedi kalp atışlarını.sanırım her doktor dinletmiyor.birde sen ultrason kağıdına bakarmısın orda kaç haftalık yazıyor
mrb bayanlar size bişey sorcam.ben cok susuyorum geceleri agzım falan kuruyor sizde de oluyormu?
Cnm sanırım nefes almakta biraz daha zorlandıgımız için agzımız acık uyuyoruz, yqni agzımızdan nefes alıyoruz.. Muhtemelen kuruluk ondan.. Ama sen kurumasını da beklemeden bol bol sıvı tüketirsen iyi olur..
gecekten nefes almakta zorlanıyorum bazen oyüzdendir dogru bence de.içiyorum 2litreyı buluyor canım ya birgünde.
8 haftalık canım hatta 8. hafta bitti ama doktorum dinletmek istemediğinden değil dinletmeye çalıştığı haldee duyamadığımız için moralimiz bozuldu kalbi atıyordu yani..
Allaha emanetler canım yapacak bişey yok umarım bu hamileliğin sorunsuz olur kavuşursun bebeğine daha doğrusu inşallah hepimiz kavuşuruz
QUOTE=gulayy85;9312398]O zaman inşallah bi sorun olmaz cnm. Sen kalbini ve dolayısıyla bebişini ferah tut. :lepi:
yok canım inş.bir sorun olmaz.sen olumsuz düşünme bol bol dua et,dinlen.
kalp atışı görüldüyse bir sorun olmaz inş.bir dahaki kontrolde herşeyin yolunda olduğunu görürsün inş..:Saruboceq:
meraba kızlarrr..
Bugün yine bütün gün uyudumm...
Evdeki bütün işler duruyor...
Yarın iş var
Çok yorgunum ve halsizim...
Sizlerinde zamanı böyle mi geçiyor ?
midesi bulananan var mı benim gibi ne gibi önerileriniz var duymak istiyorumm ..
arkadaşlar doktor sizede eşinizle birlikte olmayı yasakladı mı?
arkadaşlar doktor sizede eşinizle birlikte olmayı yasakladı mı?
hayır canım ilk kez senden duyuyorum böyle şeyi hatta bazı sitelerde bebek için iyi olabileceğini bile söylüyor ama dikkatli olmak da lazım :)))
ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım acaba ondan mı dedi
canım düşük tehlikesi olabilecek durumlarda yasaklıyor doktorlar genelde, öyle bişey söyledimi, eğer öyleyse daha dikkatli olman lazım