2010 Mayıs Anneleri

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
idyl, colerko, denizx66, KK Pro Üyedimples+, huuulya, Kuzunaz, lyke, melekoztas, minik81, nidah, nisaaaa, yeterb

bu gün baya kalabalığız ne güzel....

kızlarrrrrrrr artık doğurmak istiyorum ben ya:roflol:

bendeeeeee :ecrin_bebek:

ne bu acele kızlar ananızın karnında nasıl durdunuz 9 ay kaydirigubbakcemile3

kızlar benim bi arkadaşım doğum yaptı geçen sene hala inanamam, kızla telefonda konuştuk bilgisayarda oyun oynuyodu 3 saat sonra telefon geldi doğum yapmış bizi işletiyolar kesn dedim, kız bilgisayarın başından kalkınca suyu gelmiş birden hastaneye gitmişler hiç sancı yok ama, açılma varmış 3 kere ıkındım geldi bebek diyodu, sancı nedir bilmiyo kız, sadece dikişleri acımış biraz, başkasından duysam inanmam...
bizde öyle doğum yapsak keşke :Saruboceq:

arkadaşlar benim de sürekl,i kanamam oluyordu..dr.3 tane iğne verdi...onları vurulduktan sonra geçmişti...bugün biraz temizlik yaptım yine biraz kanama oldu...dr.ultrosonda rahimde kanama görünmüyor dedi ancak düşük olacak diye korkuyorum...böyle tecrübe yaşayan var mı?moralim de bozuldu...dr da haftaya gidicez...

teşekkür ederim dimples ne bileyim ben de geçti sandım o yüzden...oturaksızım ben....:)

slm benide listeye eklerseniz sevinirim
yaş 28 sat 14 ağustos tah.doğ.tarihi 21 mayıs hamiş kaldığın kilo 77
şimdiden teşekkür ederim

teşekkür ederim dimples ne bileyim ben de geçti sandım o yüzden...oturaksızım ben....:)

Canım geçmiş olsun çok dikkat et kendine Allah bebişini korusun:Saruboceq:

slm benide listeye eklerseniz sevinirim
yaş 28 sat 14 ağustos tah.doğ.tarihi 21 mayıs hamiş kaldığın kilo 77
şimdiden teşekkür ederim

hoşgeldinnnnnnnnna.s.

ne güzel artıyoruz sürekliii:dance::hooray:

nidah teşekkür ederim canım bundan sonra daha çok dikkat edicem..benim hep endişelerim var acaba bebek yok mu düştü mü ?diye sizin de endişeleriniz oluyor mu?

Meryem hayırlı olsun canım.
Kuzunaz benim de adet belirtileri olduğu için hamiş olmadığımı düşünüyodum ama meğerse gelmiş bizimki Test yapmadın mı?

nidah teşekkür ederim canım bundan sonra daha çok dikkat edicem..benim hep endişelerim var acaba bebek yok mu düştü mü ?diye sizin de endişeleriniz oluyor mu?

arada farklı hikayeler okuyunca özellikle burda kafama takıyorum üzülüyorum ama düşünmemek lazım canım hayırlısı Allah nasip etmişse hiç bişey engel olmaz sen üzülme dikkat et kendine.

Epidural için yorumumu sana yönelik yapmamıştım canım.Kimsenin moralini bozmak gibi bir niyetim de yok.Niçin olsun?Fikrimi belirttim.Tercih meselesi herşey.Bana uygun gelmez de başkasına mantıklı gelir.Bana mantıklı geleni de başkası beğenmez.Herkesin kendi hayatı.Burda fikirlerimizi paylaşıyoruz sadece.

teşeekkürler nidah inşallah kalp atışlarını da duyduktan sonra biraz daha rahatlarım....

yine acıktım yine bişiler yedimm kızlar 100kiloyu bulurum ben bu gidişle:roflol:

benim bulantım yok henüz bilmiyorum inşiallah olmaz da...benim bugün itibariyle 7 haftalık oldu...senin ne kadar oldu yesimark...

benim 8+3 deyim ve öle böle deil bulantılarım bazen düşünüyorum yani bebek yapmakla doğru bir kararmı verdim diye kızlar inş. sizin bulantılarınız az olur çok kötü

bide kızlar geçmişi okudumda bi normal doğum düşünen yokmu nasıl bi doğum istiyorsunuz sezeryanmı?

Sürekli 1 misafir var.ılginç.Mayıs anneleri topiğini dışardan kim niye okusun ki CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…