2010 Mayıs Anneleri

canım sana katılıyorum bende epıdural normal dogum ıstıyorum.ınsallah kolay gecırırız.kasmamak lazım ınanalım gerısı guzel olcak ınsallah:içelim:

ama duyduğum kadarıyla yani önceki normal doğum yapanlardan duyduğum kadarıyla en çok sancı ana acıyomuş sonrasını çok hissetmiyorsun diolar yani bebek çıkaRken pek hissetmiyon uyuşuyomuş valla inşallah herşey yolunda olursa ben çatır çatır doğurmak istiyorum tabi şartlar uygun olursa allah herkese istediği doğumu yaşatsın

Epidural anestezi (prenses doğum) - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
Bu sitede epidurali övseler de felç riski olduğunu görebilirsin.Kısa bir şekilde geçiyor.
Sancısız doğum ilacı felç etti! - CafeTurkuaz
bu felçli bir kadın haberi.
Bunun gibi örnekler verebilirim.Her sitede uzman kişilerce yapıldığı takdirde felç riski olmadığı yazıyor.Ben uzman olsun olmasın böyle bir riski göze alamayacağımı söyledim sadece.Senin epidural istemen beni ilgilendirmez.Dolayısıyla da sana yönelik yazmadım.Fikrimi belirttim.Niçin bu kadar takıldığını ve bu üslup sertliğini de anlayamadım.Kulaktan dolma bilkgilerle gelmemek lazım demişsin de sen uzman anestezistlerce yapıldıkça risksiz olduğunu söylerken edindiğin tecrübelerle mi söyledin?Benim düşüncemi belirttiğimde niçin kulaktan dolma bilgilerle gelmiş oluyorum?Dediğim gibi, tercih meselesi.

cnm evet çekiyorsun zaten belli bir açılma olmadan epidural vurulamıyor sancı çekiyorsun gene yani. sadece bebek çıkarken acı yokk

bende epidural istiyorum. Ama amaç acı çekmemek değil. Eğer allah korusun bi sorun olurda sezeryan gerekirse uyanık olmak istiyorum. Epiduralle normal başlayan doğumda acil bi durum olursa hemen sezeryana geçilebiliyormuş.

arkadaşlar benim arkadaşımın biri maydonoz yemiyordu düşüğe neden oluyor diye ..bu konuda bilgisi olan var mı?

kızlar bunlar için erken yaa korkuyom zaten ben konuyu değişelimdelikafadulden

beşik mi bebek odası mı düşünyosunuz bakimmmmmm:teytey:

yesimark bu konuyu sana sorcam doğumun yaklaşınca dicemki çatır çatır doğurcan mı diekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

yok canım ben yine normal isterim tabi yine dediğim gibi bi aksilik olmazsa doktor ok derse normal istiyorum kesinlikle ya ben yapabilirim gibi geliyo insan kensini biraz da olsa tanır ya öle bi his işde

kızlar ben geldim ama çok kötüyüm..
bulantı göz açtırmıyo...

Milyonda bir görülen

bir alerjisi olan Lisa Mann, sinir sistemini etkileyen ilaç nedeniyle felç olmuştu

haberi tam okumamışsın sanırım. Dimples haklı bence narkozdan uyanmama riski ile aynı ki kadın iyileşmiş. Narkoz allerjin varsa hiç şansın yok....

en güzeli epidural doğum kızlar...
sancı yok sadece normal doğumun aynısı hiç anestezi olmadınızmı onun gibi..
ben bu sıpa için o kadar çile çektimki 2 yıldır rahim filminden uyandığımda şeklim kaymıştı..
doğumdada rahat edeyim canım hamişlik ble zor zaten...

kızlar bunlar için erken yaa korkuyom zaten ben konuyu değişelimdelikafadulden

beşik mi bebek odası mı düşünyosunuz bakimmmmmm:teytey:

canım ben tek beşik almayı düşünüyorum hatta teyzesi alacak yiğenine bizimkiler benden hevesli ilk torun olacakda bizim evde Minik kurbağa mdf 4 çekmeceli asansörlü beşik TR1824 hatta bu beşiklerden istiyorum şimdiden oda almaya gerek yok gibi geldi 3-4 yaşına gelsin çilek genç odası alırım direk die düşündüm siz neler düşünüyonuz

Evet verdiğim linkleri okudum ve de tam olarak okudum.Ve altı üstü ben o riski göze alamam diyorum.Ben anestezi riskini de göze alamam zaten.Normal doğum düşünüyorum.Konu yeterince uzadı sanırım.

benim mesai bitti kızlar akşama girerim inş ya da yarın ama ben hala oda konusunda kararsızım

canım çalışıyomusun? evdeysen yat dinlen çok geçmiş olsun a.s.kafamçokkarıştı

tatlım ben dersanede biyoloji öğretmeniyim bebek heberini aldığım an çalışma konusu iptal evdeyim özel derslerim var onlara başlıycam olimpiyat öğrencilerimi evde yetiştircem bu yıl...
üreme konusunu daha görsel anlatırım bu yıl komik olur dimikaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…