nidah ayva yiyen senmisin? nerden buluyosun bacım ben çok istiyorum ayva die öldüm kaç gündür ama bu mevsimde olmazmış daha
Merhaba kızlar bende mayıs annesi olucam inş 4 haftalık oldugunu ögrendim bende bebegimin allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin bütün annenlere
banada en mantıklı epidural normal doğum geliyor bizim adımızada çok sağlıklı iinşallah sorun olmaz..
Merhaba kızlar bende mayıs annesi olucam inş 4 haftalık oldugunu ögrendim bende bebegimin allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin bütün annenlere
relaxx cnm tebrik ederimmmm kalp atışlarınıda duyman dileğiylee
kızlaar merhaba.bende geldim.Mayısda anne olacağım inş..
Bugün doktor kontrolüm vardı.7 haftalık hamileyim inş.
Kalp atışlarını duydum.heyecandan ellerim titredisenağlama
ben nisan ayında kürtaj olmuştum.bebeğin kalp atışı yoktu.o kadar korktumki.Rabbime sonsuz şükürler olsun bana bu duyguyu tattırdığı için.Allah dileyen isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin.çok mutluyum
Canım hoşgeldinn aynıyız galba
hayırlı olsn Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin:asigim:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz listemiz var bilgileriniz alabilirmiyim son adet yaş kilo kese yada kalp atışı görüldümü?
İDYLkaydirigubbakcemile3 anladın sen onuuuu
kızlaar merhaba.bende geldim.Mayısda anne olacağım inş..
Bugün doktor kontrolüm vardı.7 haftalık hamileyim inş.
Kalp atışlarını duydum.heyecandan ellerim titredisenağlama
ben nisan ayında kürtaj olmuştum.bebeğin kalp atışı yoktu.o kadar korktumki.Rabbime sonsuz şükürler olsun bana bu duyguyu tattırdığı için.Allah dileyen isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin.çok mutluyum
hülyacım nerdesin canım ben glitteringstars sölemişmiydim yeniden eski kullanıcı adımla siteye girebiliyorum sayın editörümüz sayesinde düzeldi artık yani ben eskidende kuzunaz dım ama glitteringstars adıyla tanıdınız beni aslında ben kuzunaz ım sorun yok dimi canım bu arada hulyacım adet belirtisi var bende yine gelen giden bişi yok katılamadım size çok üzgünümn
epidural şuanda ülkemizde sıkça yapılan birşey ve bu konuda özellikle eğitim almış epiduralde uzmanlaşmış anestezistler var. zaten doğru noktayı bulmadanda asla sıvı verilmiyormuş. sonuçta tercih meselesi ister epidural sezeryan ister normal bana mantıklı geliyor tıp çok ilerledi sonuçta moral bozmamak lazım:umursamaz: