Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen şimdi o yorumu durup dururken mi yaptın.. epidural konusunu açan kim ben! doğal olarak yaptığın her yorum benide ilgilendirir cnmkaydirigubbakcemile5 ayrıca şuan hepimiz bilmediğimiz bir dönemdeyiz doğumda öyle kulaktan dolma bilgilerle gelmemek lazım. sen hiç epidural yüzünden felç olan duydunmu gazetede haberlerde.. ben duymadım. genel anesteziden uyanamama şansın nekadarsa epiduralden felç olma riskinde okadarşakkıdı
epidural normal düşünüyorum benn inşallahopuyorumnanaktan
sen şimdi o yorumu durup dururken mi yaptın.. epidural konusunu açan kim ben! doğal olarak yaptığın her yorum benide ilgilendirir cnmkaydirigubbakcemile5 ayrıca şuan hepimiz bilmediğimiz bir dönemdeyiz doğumda öyle kulaktan dolma bilgilerle gelmemek lazım. sen hiç epidural yüzünden felç olan duydunmu gazetede haberlerde.. ben duymadım. genel anesteziden uyanamama şansın nekadarsa epiduralden felç olma riskinde okadarşakkıdı
cnm evet çekiyorsun zaten belli bir açılma olmadan epidural vurulamıyor sancı çekiyorsun gene yani. sadece bebek çıkarken acı yokk
yesimark bu konuyu sana sorcam doğumun yaklaşınca dicemki çatır çatır doğurcan mı diekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
Epidural anestezi (prenses doğum) - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
Bu sitede epidurali övseler de felç riski olduğunu görebilirsin.Kısa bir şekilde geçiyor.
Sancısız doğum ilacı felç etti! - CafeTurkuaz
bu felçli bir kadın haberi.
Bunun gibi örnekler verebilirim.Her sitede uzman kişilerce yapıldığı takdirde felç riski olmadığı yazıyor.Ben uzman olsun olmasın böyle bir riski göze alamayacağımı söyledim sadece.Senin epidural istemen beni ilgilendirmez.Dolayısıyla da sana yönelik yazmadım.Fikrimi belirttim.Niçin bu kadar takıldığını ve bu üslup sertliğini de anlayamadım.Kulaktan dolma bilkgilerle gelmemek lazım demişsin de sen uzman anestezistlerce yapıldıkça risksiz olduğunu söylerken edindiğin tecrübelerle mi söyledin?Benim düşüncemi belirttiğimde niçin kulaktan dolma bilgilerle gelmiş oluyorum?Dediğim gibi, tercih meselesi.
kızlar ben geldim ama çok kötüyüm..
bulantı göz açtırmıyo...
kızlar bunlar için erken yaa korkuyom zaten ben konuyu değişelimdelikafadulden
beşik mi bebek odası mı düşünyosunuz bakimmmmmm:teytey:
canım çalışıyomusun? evdeysen yat dinlen çok geçmiş olsun a.s.kafamçokkarıştı