2010 Mayıs Anneleri

nidah ayva yiyen senmisin? nerden buluyosun bacım ben çok istiyorum ayva die öldüm kaç gündür ama bu mevsimde olmazmış daha

canım köyden yolladılar bize ama marketlerde de çıkmış aslında iyice bakın sen bulursunyerimseniben

Merhaba kızlar bende mayıs annesi olucam inş 4 haftalık oldugunu ögrendim bende bebegimin allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin bütün annenlere

hoşgeldin tatlımm amin inşş:dance:

dımplesanım yapalım ama bende çok istiyorum fakat midem kaynamaya başladı yine bu mesajı zor yazıyorum şuan..bi çıkartayım rahatlayıım sonra gelirim uygun olurda burda olursan yapalım..tatlım

banada en mantıklı epidural normal doğum geliyor bizim adımızada çok sağlıklı iinşallah sorun olmaz..

epidural sezeryan var sadece sanıyodum benakannehir

ben normalden çok korkuyorum öyle olursa rahat olur belkimmafoldumben

Merhaba kızlar bende mayıs annesi olucam inş 4 haftalık oldugunu ögrendim bende bebegimin allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin bütün annenlere

canım hayırlı olsun hosgeldın aramıza.ınsallah hepımız guxel bı hamılelık gecırıp bebeklerımızı saglıkla kucagımıza alıcaz:)

Epiduralde iğneyi biraz yanlış vursa felç riski varmış.Ben o riski göze alamam açıkçası.Az bişey değil CADIARZU

kızlaar merhaba.bende geldim.Mayısda anne olacağım inş..
Bugün doktor kontrolüm vardı.7 haftalık hamileyim inş.
Kalp atışlarını duydum.heyecandan ellerim titredisenağlama
ben nisan ayında kürtaj olmuştum.bebeğin kalp atışı yoktu.o kadar korktumki.Rabbime sonsuz şükürler olsun bana bu duyguyu tattırdığı için.Allah dileyen isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin.çok mutluyum

ben nisan ayında kürtaj olmuştum.bebeğin kalp atışı yoktu.o kadar korktumki.Rabbime sonsuz şükürler olsun bana bu duyguyu tattırdığı için.Allah dileyen isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin.çok mutluyum

Canım hoşgeldinn aynıyız galba:eek:

hayırlı olsn Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin:asigim:

hülyacım nerdesin canım ben glitteringstars sölemişmiydim yeniden eski kullanıcı adımla siteye girebiliyorum sayın editörümüz sayesinde düzeldi artık yani ben eskidende kuzunaz dım ama glitteringstars adıyla tanıdınız beni aslında ben kuzunaz ım sorun yok dimi canım bu arada hulyacım adet belirtisi var bende yine gelen giden bişi yok katılamadım size çok üzgünümn

Canım hoşgeldinn aynıyız galba:eek:

hayırlı olsn Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin:asigim:

hoşbulduk canım.ne güzelyerimseniben
sen kontrole gittin mi?kalp atışını gördün mü?
inş.sağlıklı bir gebelik geçiririz hepimizde.

merhaba herkese bende yarın 8. haftaya giriyorum hamileliğimde gecen hafta doktor kontrolümüz vardı keseyi ve kalp atışlarını gördük doktorumuz 3 ayı bitirene kadar her hamileliğin risk tasıdığını söledi şimdilik gayat iyi konumlandığı yerde cok iyi dedi yalnız cok heyecanlanmama ve bu bebeği istememe rağmen acaip ruh hallerine girebiliorum sürekli kusuyorum hatta gecen hastanelik oldum o kadar fazla yani öle oluncada olmasamı diorum düzelince tabi pişmanlık duyuyorum her koku güzel yada çirkin midemi bulandırıyor hatta kocam bile :KK43:( böle olan varmı

kızlar bişey sorucam ben size ben eylülün 6 sında igne vurludum genta muscıpan die bi iğne kasıklarımdan gögsüme dogru bir batar giryodu nefes almamı engeliyodu ama hamile oldugumu bilmiyordum eylülün 18 inde ise 3haftalık hamile oldugumu ögrendim daha kesecik bile oluşmamış benim bebege biz zararı olurmu acaba doktoruma sordum hiç bir zararı yok dedi

merhaba herkese bende yarın 8. haftaya giriyorum hamileliğimde gecen hafta doktor kontrolümüz vardı keseyi ve kalp atışlarını gördük doktorumuz 3 ayı bitirene kadar her hamileliğin risk tasıdığını söledi şimdilik gayat iyi konumlandığı yerde cok iyi dedi yalnız cok heyecanlanmama ve bu bebeği istememe rağmen acaip ruh hallerine girebiliorum sürekli kusuyorum hatta gecen hastanelik oldum o kadar fazla yani öle oluncada olmasamı diorum düzelince tabi pişmanlık duyuyorum her koku güzel yada çirkin midemi bulandırıyor hatta kocam bile :KK43:( böle olan varmı

maşallah bu arada ne kar çok mayıs annesi var ben mayıs olmadı ama inşallah haziran temmuz olurum

kızlar merhaba geçmişi okuyamadım nasılsınız aramıza yeni katılan arkadaşalar hoşgeldiniz opuyorumnanaktan

hoşgeldin aramıza hayırlı olsun opuyorumnanaktan

hülyacım nerdesin canım ben glitteringstars sölemişmiydim yeniden eski kullanıcı adımla siteye girebiliyorum sayın editörümüz sayesinde düzeldi artık yani ben eskidende kuzunaz dım ama glitteringstars adıyla tanıdınız beni aslında ben kuzunaz ım sorun yok dimi canım bu arada hulyacım adet belirtisi var bende yine gelen giden bişi yok katılamadım size çok üzgünümn

hmm bilmiyodum canım hayırlısı olsun ne diyim, geç olsunda güç olmasın demişlerya inş geçte güçte olmadan alırsın sende mutlu haberi :Saruboceq:

epidural şuanda ülkemizde sıkça yapılan birşey ve bu konuda özellikle eğitim almış epiduralde uzmanlaşmış anestezistler var. zaten doğru noktayı bulmadanda asla sıvı verilmiyormuş. sonuçta tercih meselesi ister epidural sezeryan ister normal bana mantıklı geliyor tıp çok ilerledi sonuçta moral bozmamak lazım:umursamaz:

dimples valla bende epidural istiyorum başka türlü normal doğum ayy düşünemiyorum, korkuyodum bende ama bu sölediklerin içimi rahatlattı biraz, aslında ben bekarlığımdan beri suda doğum istiyorum ya nerde bulcam burda, evde leğenin içinde kendim yapsam olmazmıki naniknanik

X