2010 Mayıs Anneleri

buarada bu sabah doktor yine vajinal ultrasonla baktı sizedemi öyle bakıyo ben çok sıkıldım bu işten kafamçokkarıştı

ben şimdiye kadar 2 kez gittim doktora ilkinde karnımdan 2.sinde vajinadan baktı. gerçekten çok kasıntı oluyo bende hoşlanmıyorum ama napcan..

bi süre giremedim siteye...
bende yemek yedim ama doymadım birazdan tekrar yicem.
canım yoğurt istiyo yacokacimcoook

yoğurt faydalı canım ye bol bolcokacimcoook
laf aramızda ben de doymadımmmkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk arkadaşlar benim kabızlık ve mide yanması dışında şimdilik bi sıkıntım yok inşallah sizinde bulantılarınız en kısa zamanda biter.

canım senin de biter inş sıkıntıların bende de onlar yok bulantı var:bbo:

evet bende çok sık acıkıyorum özellikle gece uykudan bir uyanışım var sanki günlerdir ağzıma lokma koymamışım gibi mafoldumben

:roflol:

ben de gecenin bir yarısı muz istiyorum diye uyanmıştım:roflol:

az önce de araıdm bizimkini nar ve ayva istiyorm diye:roflol:

:tomato:

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
nidah, ..ELCHIN.., 10merve, dimples, idyl, nostok, suleYukselNizam+

elchin idyl ses verin siz de kızlar ne var ne yok:teytey:

Kilo aldınız mı kızlar.Ben daha almadım.10 kg ile bitirsek şu işi ne güzel olur.Çatlaklardan çok korkuyorum

canım fazla işteh da kötüdelikafadulden

bulantıdan dolayı ben yiyorum aslında aç kaldıkça acaip bulanıyo midem:umursamaz:

ben sarı leblebiyle ayrılmaz ikili haline geldim..
çok iyi oluyo tavsiye ederim..

ben 1 kilo aldım..

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
nidah, ..ELCHIN.., 10merve, dimples, idyl, nostok, suleYukselNizam+

elchin idyl ses verin siz de kızlar ne var ne yok:teytey:

Selam geçmişi okuyordum. Mide bulantısı son hız devam. Bayramda doğru dürüst bi yere çıkamadık. Kafamı kaldıramıyorum. Yemek yapamıyorum sürekli yatıyorum. Ne olcak böyle hiç bilmiyorum.

Kilo aldınız mı kızlar.Ben daha almadım.10 kg ile bitirsek şu işi ne güzel olur.Çatlaklardan çok korkuyorum

Ben ilk iki hafta 1 kilo almıştım. Bulantılar başlayınca 2 kilo verdim. Su an 42 kiloyum (((

selamlar guzel mayıs annelerı nasılsınız bakalım.benım hala hıcbı deısık durumum yok.ne bulantı ne baska bısey allaha sukur.ve bugun gebelık kesesınıde gordum sonunda:)kızlar bıde dr ultrasonda 3 gun fazla cıkıyo dedı.sızınde oldumu.benım hesabıma gore 6+1 dr 6+4 dedı

bayramın bittiği nasıl belli oluyo herkesler gelmiş kaynatmışsınız maşallah, kimsecikler yoktu kaç gündür
neyse günaydın herkese -ben yeni kalktım sayılır da :kedi: -
sonunda benimde bulantılarım başladı sabahları çekilmez oluyor bide herşey kokuyo sanki mandalla gezcem nerdeyse :sinifsinif:

Valla aynen benimde öyle. Bizim eşyalar yeni ya çok fena geliyo kokuları. Bütün koltuk kılıflarını yıkadım şimdi deterjan kokuyolar birazcık. Yeni evliyken hamile kalmanın dezavantajı buymuş akannehir

nidah ayva yiyen senmisin? nerden buluyosun bacım ben çok istiyorum ayva die öldüm kaç gündür ama bu mevsimde olmazmış daha

benim doktorda yaklaşık 1 hafta geiye atıyor geç yumurtlamışsın diyo..

benim doktorda yaklaşık 1 hafta geiye atıyor geç yumurtlamışsın diyo..

hım olabılıyo yanı herkeste.o zaman bızım yaptıgımız tıckerlar yanlıs oluyo.neyse bıkac gunden bısey olmaz.10 gun sonra gıdıcem kalp atıslarını gormek ıstıyorum artık.ınsallah goruruz.ben bugun kalp atıslarını goremedım.sızlerın gırdıgı ultrasonlar ıyı galıba.6.haftada kalp atısını duyanlar var.:uhm:

Merhaba kızlar bende mayıs annesi olucam inş 4 haftalık oldugunu ögrendim bende bebegimin allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin bütün annenlere

banada en mantıklı epidural normal doğum geliyor bizim adımızada çok sağlıklı iinşallah sorun olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…