buarada bu sabah doktor yine vajinal ultrasonla baktı sizedemi öyle bakıyo ben çok sıkıldım bu işten kafamçokkarıştı
bi süre giremedim siteye...
bende yemek yedim ama doymadım birazdan tekrar yicem.
canım yoğurt istiyo yacokacimcoook
hoşbulduk arkadaşlar benim kabızlık ve mide yanması dışında şimdilik bi sıkıntım yok inşallah sizinde bulantılarınız en kısa zamanda biter.
evet bende çok sık acıkıyorum özellikle gece uykudan bir uyanışım var sanki günlerdir ağzıma lokma koymamışım gibi mafoldumben
ne güzel iştahınız yerinde benim hiç iştahım yok...
canım fazla işteh da kötüdelikafadulden
bulantıdan dolayı ben yiyorum aslında aç kaldıkça acaip bulanıyo midem:umursamaz:
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
nidah, ..ELCHIN.., 10merve, dimples, idyl, nostok, suleYukselNizam+
elchin idyl ses verin siz de kızlar ne var ne yok:teytey:
Kilo aldınız mı kızlar.Ben daha almadım.10 kg ile bitirsek şu işi ne güzel olur.Çatlaklardan çok korkuyorum
İdyl 42 kiloya üzülüyosan biz napalım canım ya :kedi:
bayramın bittiği nasıl belli oluyo herkesler gelmiş kaynatmışsınız maşallah, kimsecikler yoktu kaç gündür
neyse günaydın herkese -ben yeni kalktım sayılır da :kedi: -
sonunda benimde bulantılarım başladı sabahları çekilmez oluyor bide herşey kokuyo sanki mandalla gezcem nerdeyse :sinifsinif:
selamlar guzel mayıs annelerı nasılsınız bakalım.benım hala hıcbı deısık durumum yok.ne bulantı ne baska bısey allaha sukur.ve bugun gebelık kesesınıde gordum sonunda:)kızlar bıde dr ultrasonda 3 gun fazla cıkıyo dedı.sızınde oldumu.benım hesabıma gore 6+1 dr 6+4 dedı
benim doktorda yaklaşık 1 hafta geiye atıyor geç yumurtlamışsın diyo..