2010 Mayıs Anneleri

Günaydııınnnn kızlarrrr
Nasılsınız ? Ben bugün doktora gidicem , kalp atımını dinlemek için , çooookk heyecanlıyımm...

Arkadaşlar benim bulantım yok şimdilik...6+1 im...ınşaallah olmazzz...Sizin ne zaman başlamıştıki...

daha erken kalp atışları için işallah duyarsın bende 6+5 yarın gitmeyi düşünüyorum

daha erken kalp atışları için işallah duyarsın bende 6+5 yarın gitmeyi düşünüyorum

İnşaallah duyarım...5+0 da keseyi görmüştük...Doktorum bayramdan sonra kalp atımı için gel dedi...Doktorun ultrasonu çok gelişmiş , bir arkadaşın kalp atımını 5+3 te görmüştü...İnşaallah görebiliriz bugün...

Arkadaşlar benim bulantım yok şimdilik...6+1 im...İnşaallah olmazzz...Sizin ne zaman başlamıştıki...

o zaman görürsün ben keseyi 5+4 te görmüştüm sanırsam emin değilim güzel haberlerinizi bekliyorumŞeniz

Arkadaşlar aslında ben mart 2009 annesi olacaktım ama olmadı maalesef Mayıs 2010 da bende , buradaki herkeste bebeğine sağlıkla kavuşur inşaallah...Mart ayında sezeryan oldum ben , doktorum en az 6 ay demişti ama ben 5,5 ay sonra hamile kaldım...Biraz tedirginim , karışığım , hamilelik hormonlarıda sağolsun , ağlak ağlak dolaşıyorum işte...Sizleride üzmek istemem ama paylaşmak istedim sadece...

Melekcim hayırlı olsun canım.Bende de duygusallık yaptı bebiş.ıçimden katıla katıla ağlamak geliyo ama bebişlerimizi üzmemek lazım.Allah bağışlasın hepimizinkini

Melekcim hayırlı olsun canım.Bende de duygusallık yaptı bebiş.İçimden katıla katıla ağlamak geliyo ama bebişlerimizi üzmemek lazım.Allah bağışlasın hepimizinkini

Evet canım çok haklısın , bebişimi üzmemek için elimden geleni yapıyorum ...Amin canım , küçük bebişlerimizi Allah bağışlasın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…