2010 Mayıs Anneleri

ışyerlerinizde giriyorsunuz heralde internete...Benim yarın okulum başlıyor , okulda boş dersim olursa girebilirim heralde...Gerçi okulum yarım gün , 1 de evde olucam...Sizler kaça kadar çalışıyosunuz...Sürekli otoruyorsanız saatte bir mutlaka kalkın biraz yürüyün , bebeği ve anneyi çok rahatlatırmış...

evet masa başı benim işim de. arada dolanıyorum dediğin gibi..
8.30-17.30 mesaimiz..

ama çok uzun çalışmayı düşünmüyorum bakalım. sen iyiymişsin canım ya 1 de çıkınca rahatsositososito

evet masa başı benim işim de. arada dolanıyorum dediğin gibi..
8.30-17.30 mesaimiz..

ama çok uzun çalışmayı düşünmüyorum bakalım. sen iyiymişsin canım ya 1 de çıkınca rahatsositososito

Aslında benim okulum tam gündü , hamilelik planladığım için yarım günlük bir okula tayin istedim...Daha doğrusu liseden ilköğretime geçtim...Hem hamileliğimde , hemde bebeğime bakarken rahat ederim diye düşündüm...

Haftaya çarşamba için randevu aldım.Kalbini duyucaz inşallah.Rüyamda pıt pıt duyuyodum bugün.Daha bebek görmedim hiç.Siz gördünüz mü?

Geçen gün doğum yaptığımı gördüm.Uyanıp eşime doğum yaptım çok acıdı dedim.Sevdi o da karnımı :kedi: Çok acıdı gerçekten ama yaaa

Arkadaşlar çıkıyorum ben , doktora gidicemya hazırlık yapayım biraz...görüşürüzz...

kızlar mrb heycandan geçmişi çok okuyamadım..
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz........
dımples canım kalp atışlarını gördüm çok hoştu listeye eklersen sevinirim.

Geçen gün doğum yaptığımı gördüm.Uyanıp eşime doğum yaptım çok acıdı dedim.Sevdi o da karnımı :kedi: Çok acıdı gerçekten ama yaaa

normal doğummuydukaydirigubbakcemile3 ay ben çok korkuyom doğumdan kızlar ya hayırlısı vala:kedi:

nerdesinizz kızlarr yemek yedim geldim ben de öğle arasıydı. dakkada bi acıkıyorum yacokacimcoooksositososito

buarada bu sabah doktor yine vajinal ultrasonla baktı sizedemi öyle bakıyo ben çok sıkıldım bu işten kafamçokkarıştı

bi süre giremedim siteye...
bende yemek yedim ama doymadım birazdan tekrar yicem.
canım yoğurt istiyo yacokacimcoook

hoşbulduk arkadaşlar benim kabızlık ve mide yanması dışında şimdilik bi sıkıntım yok inşallah sizinde bulantılarınız en kısa zamanda biter.

evet bende çok sık acıkıyorum özellikle gece uykudan bir uyanışım var sanki günlerdir ağzıma lokma koymamışım gibi mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…