- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
Bebişlerimiz kocaman olmuş :)
İşyerlerinizde giriyorsunuz heralde internete...Benim yarın okulum başlıyor , okulda boş dersim olursa girebilirim heralde...Gerçi okulum yarım gün , 1 de evde olucam...Sizler kaça kadar çalışıyosunuz...Sürekli otoruyorsanız saatte bir mutlaka kalkın biraz yürüyün , bebeği ve anneyi çok rahatlatırmış...
evet masa başı benim işim de. arada dolanıyorum dediğin gibi..
8.30-17.30 mesaimiz..
ama çok uzun çalışmayı düşünmüyorum bakalım. sen iyiymişsin canım ya 1 de çıkınca rahatsositososito
Haftaya çarşamba için randevu aldım.Kalbini duyucaz inşallah.Rüyamda pıt pıt duyuyodum bugün.Daha bebek görmedim hiç.Siz gördünüz mü?[/QUOTE
inşallah canım gerçekte de duyarsın..
ben rüyamda oğlum olduğunu gördüm sarışın yeşil gözlü pespembe teni vardı..çok tatlıydı hala etkisindeyim hatta o rüyadan sonra oğlum olsun istiyorum:kedi:
Geçen gün doğum yaptığımı gördüm.Uyanıp eşime doğum yaptım çok acıdı dedim.Sevdi o da karnımı :kedi: Çok acıdı gerçekten ama yaaa
Haftaya çarşamba için randevu aldım.Kalbini duyucaz inşallah.Rüyamda pıt pıt duyuyodum bugün.Daha bebek görmedim hiç.Siz gördünüz mü?[/QUOTE
ben de 1 ay oluyo heralde göreli çok tatlı bir erkek çocuğu gördüm anne diyodu banaa ay ne garip bişiydii anne denmesii kızlar :kedi:
inşallah canım gerçekte de duyarsın..
ben rüyamda oğlum olduğunu gördüm sarışın yeşil gözlü pespembe teni vardı..çok tatlıydı hala etkisindeyim hatta o rüyadan sonra oğlum olsun istiyorum:kedi:
hadi hayırlısı:ecrin_bebek:
Nostok buradasın görüyorum seniiiii. Nasılsın senin nasıl gidiyo?