ve yine karnım acıktı yaaaaaaaaaaamafoldumben
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
bayram süper geçti. benim mide bulantılarım yok ama iştahsızlık var tabiki. birde kabızlık başladı bende akannehir onun dışında bende aş eriyorum ekşi acı ve tuzlu şeylere. bebeğimi çok özledimmmmm uzun süredir görmedimm
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
bayram süper geçti. benim mide bulantılarım yok ama iştahsızlık var tabiki. birde kabızlık başladı bende akannehir onun dışında bende aş eriyorum ekşi acı ve tuzlu şeylere. bebeğimi çok özledimmmmm uzun süredir görmedimm
Biz de 7. haftaya başladık.Hafiften bulantılarım oluyor.Önümüzdeki hafta için dr randevusu alıcam.Burda iyi bi dr var ama kimi duysam sezeryan.Dr da sezeryana yönlendiriyomuş zaten.Ona hiç başlamayıp başka dr mı gitsem yoksa ona mı gitsem karar veremiyorum.9. ayda beni korkutup da boş yere sezeryan yapmasını istemiyorum.Burada ünlü bi dr ama arkadaşım gidiyor, 9. ayda.gününü bekliyo kız.Uğraştırma beni gel alalım diyomuş. Napsam bilemedim
ya bu arada kimse fark etmiyo mu bebeğimin resmi değişti.kaydirigubbakcemile2
ay kız tabi gördük ne güzel büyüyo keşke benimkide böle olsaydıkaydirigubbakcemile2
benim canım hiç tatlı istemiyo canımda çekmiyo...
bi deyim var bilirsiniz belki
"ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı"
ya bu arada kimse fark etmiyo mu bebeğimin resmi değişti.kaydirigubbakcemile2
6+5 şim acaba doktora gitsem kalp atışlarını duyarmıyım
Şule maşallah büyütmüşsün sen bebişi
Mutluyum bana dr 7. haftada da duyulabilir ama garanti olsun 8. haftada gel kalp atışını duymaya dedi
6+5 şim acaba doktora gitsem kalp atışlarını duyarmıyım
banada perşembe günü doktorum dedi 2 hafta sonra gel ama dayanamıyorumŞule maşallah büyütmüşsün sen bebişi
Mutluyum bana dr 7. haftada da duyulabilir ama garanti olsun 8. haftada gel kalp atışını duymaya dedi
evet duyarsın:dance:
bende tam 6+5 de gitmiştim ve duymuştum....kaydirigubbakcemile2
kızlar ya bu arada bizim puanlar gitmiş haberi olan varmı neden