- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraba canım...melek76 merhaba
kızlar ya bu arada bizim puanlar gitmiş haberi olan varmı neden
Günaydııınnnn kızlarrrr
Nasılsınız ? Ben bugün doktora gidicem , kalp atımını dinlemek için , çooookk heyecanlıyımm...
Günaydııınnnn kızlarrrr
Nasılsınız ? Ben bugün doktora gidicem , kalp atımını dinlemek için , çooookk heyecanlıyımm...
hadi işallah duyarsın kaç haftalıksın şuan
Evet canım şükürler olsunn...hadi hayırlı olsunnn
çok güzel duygu bunlar ya Allah a çok şükür:asigim:
Hoşbulduk tatlım...hoşgeldin melekkkaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar benim bulantım yok şimdilik...6+1 im...İnşaallah olmazzz...Sizin ne zaman başlamıştıki...
daha erken kalp atışları için işallah duyarsın bende 6+5 yarın gitmeyi düşünüyorum
Erkeb başlamış canım ,Ben gece gündüz uyuyorum , bendeki tek belirti bu , birde akşama doğru karnım şişiyo çok , rahatsız ediyo biraz...5.haftadan başladı ya benim bulantılarkafamçokkarıştı
hoşgeldin melekbuyrunnnnnnnnn
Arkadaşlar benim bulantım yok şimdilik...6+1 im...İnşaallah olmazzz...Sizin ne zaman başlamıştıki...
İnşaallah duyarım...5+0 da keseyi görmüştük...Doktorum bayramdan sonra kalp atımı için gel dedi...Doktorun ultrasonu çok gelişmiş , bir arkadaşın kalp atımını 5+3 te görmüştü...İnşaallah görebiliriz bugün...
İnşallah canım...Gelir gelmez yazıcam...o zaman görürsün ben keseyi 5+4 te görmüştüm sanırsam emin değilim güzel haberlerinizi bekliyorumŞeniz
Canım bulantı konusunda şanslıyız galiba , ne güzel...melekcim benim hiç olmadı bulantımkaydirigubbakcemile2
mutluyuz iyiyim cnm sen nasılsın
Melekcim hayırlı olsun canım.Bende de duygusallık yaptı bebiş.İçimden katıla katıla ağlamak geliyo ama bebişlerimizi üzmemek lazım.Allah bağışlasın hepimizinkini