2010 Mayıs Anneleri

kızlarr hamilee olabilirmm eğer hamileysemm mayıs annesii olucamm inşş ne ara hamile kaldınızdaa topic acıldı bukadar cvp var anlamadımm inş hamişimdirde bende aranıza katılırımm

bende canım bende beklioyorum yarın test yaparım geç yumurtladığım için yani adetimin 23. günü yumurtladığım için testler sonuç verirmi bilmiyorum ama bir an evvel öğrenmek istiyorum belirtiler de var inşallah 3 sene sonunda bende hamile kalmışımdır

Kızlarr günaydın. Bugün Fatih Üniversitesine gittim ve 2. kez kan verdim. ılk değerim 205'di. Bugün bu değerin 1,5 katı olması gerekiyormuş ki dış gebelik filan olmasın... Yine bekliyorum bakalım... Sonuçlar 1 saate kadar çıkar... Bir de benim dün geceden beri kasık ağrılarım çok fazla... Belim de ağrıyo

inşallah bir sıkıntı yoktur canım

Umutluyuz iyiyim canım sağol.
Nuremcim keseden görmedi mi dış gebelik olup olmadığını

günaydın kızlarrrrrr. nasılsınız aşam hiç uyumadım ben kasıklarım çok ağrıdıı

GÜNAYDIN GÜZEL MAYIS ANNİŞLERİ

BİZDE BU SABAH DOKTORA GİTTİK BEBİŞ 7 HAFTALIK ŞİMDİ KALP ATIŞLARI DA DUYULDU KISMETSE DOĞUM 1İLE 5 MAYIS ARASI OLABİLİR DEDİ DOKTORUMUZ

BİR SÜRÜ TEST VERDİ HAFTAYA YAPTIRICAZ ARTIK :CüvCüv:

kızlarrrr kaç gündür evden dışarı çıkmadım kanamam var diye ama kanamam hiçyok şimdi çok şükür bugün kocişimin kaçış yolu yok gezdirecek beni yoksa bunalıma gireceğim

ne güzel canımcım maşallah kucağına alırsın inşallah bebişini

çok sevindim cnmmm ne güzel hemen listeye ekledimmopuyorumnanaktan

teşekkür ederim hepimizin gönlüne göre versin ALLAH ona emanet ediyoruz bebişleri şimdi kalp atışlarını duyduk bir adım daha büyüdük nasul bir mucize bu bebişler inanması zor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…