kaç mm senin bebiş
canım cuma günkü ultrason görüntüsüne baktım yazmıyor ama 10 eylülde gittiğimizde sanırım 6haftalıktım crl 3.8mm,,,,,gs19.2mm....crl mi oluyor bebeğin mm si
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç mm senin bebiş
herkese iyi akşamlar bende bugün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını gördüm..:)
slm arkadaşlar bende allah izin verirse mayıs 2010 annesi olcam
slm arkadaşlar bende allah izin verirse mayıs 2010 annesi olcam
herkese iyi akşamlar bende bugün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını gördüm..:)
iyiyim saol cicim, geç oldu biraz ama kaydirigubbakcemile3
uykum var gidip yatmaya üşeniyorum sanırsam
iyi geceler uyumadn önce sana bişi sorabilirmiyim hülyacım bugün hep ha adet oldum olucam gibi bir ağrım var yani tam adet olacak gibi bir ağrı ama 1 haftadır da kramp şeklinde ağrılarım vardı ama bugün ha oldum ha olucam gibi böyle bir şey yaşadınmı belirti olaraak
ayrıca bugün yumurtlamamın üzerinden tam 14 gün geçti ya adet olurum yada bişiler var ama inşallah bu şey bebektir
yani direk adet olcakmışım gibi hissetmedim, ama adet olmadan önceki belirtilerim oldu genelde, adet olcam sandım bende, hatta, eczaneden testi aldım eve dönerken bi ıslaklık hissettim ödüm koptu aha dedim hasta oldum kesin die akannehir nese ki değilmiş
sancı batma vardı hep, hala da var
Çok saol canım. Bu tesbihi söylediğin çok iyi oldu canım ya ben bilmiyordum bundan sonra çekerim bol bol.
Doktor progestan fitil verdi canım kullanıyorum ama kanamam durmadı
Birde bende kanımda pıhtılaşma sorunu onun için kan cıvıtıcı iğne kullanıyorum
Belkide onun için kanamam durmuyor ama o iğnleride kullanmak zorundayım
amin canım inşallah
bende 1 seneyi 2 ay geçti evleneli, ilk başlarda istemiyoduk sonra da çok şükür fazla bekletmedi Rabbim,
bazen konuşurduk eşimle ya olmazsa die, eşim hep derdiki hayırlı evlat olmayacaksa hiç olmasın, amin demek düşerdi banada
herkesin bir imtihanı var, sizinki de böyle olmuş. Allah ım beterinden saklasın, sağlık afiyetten ayırmasın, kucağınızı da boş bırakmasın inşallah
güzel dileklerin sanada dönsün canım allah razı olsun ne yapalım kısmet ben onu diyemiyorum yani hayırlı olmayacaksa olmasın diyemiyorumda sadece hayırlısıyla ver allahım diyorum evlatsızlık çok zor heleki senelerdir olmayan var ben pko hastası olduğumu bildiğim için olmuyor diye korunmadım hiç bu zmaana kadar da çok sorun yapmadım ama özellikle bu sene iyice istemeye başladım hayırlısı seni tuttum bu saatte dinlenmeye ihtiyacın vardır desteğin için sağol iyi geceler kendine çok iyi bak
olur mu estağfirullah, zaten hiç niyetim yok yatmaya, yani yatasım yok hiçte kendi kendimi zorlamaya çalışıyorum
bayram temizliğine başladım dün güya 2 gündür tek yaptığım yatakodamın camını sildim bide gardrobu düzenledim Allah ım koca ev beni bekliyo akannehir
birinden yardım al kendini yorma ben yatmak zorundayım yarın iş var ben bayram temizliğimi yaptım belki hamileyimdir diye kocamdan yardım aldım benden çok o yaptı valla iyi geceler canım sakın kendini yorma olur mu lütfen bak aklım sizlerde kalıyor sonra