nurem hayırlı olsun bebişin
banada doktor elevit verdi ben onu içiyorum şimdilik
tünaydın kızlaaaarrrrrrrrr!!:ecrin_bebek::CüvCüv:
biz geldikkkkkkkkkkkkkk!! zemuszemuszemuszemus biz bugün temizlik yapcez kızlar çocuuumla dün doktor iyisin bişeyin yok deyince yeter dedim oturduğum. yavaş yavaş kendimi hırpalamadan silcem süpürcem accuk. öpüyorum hepinizi gelirim yine..
Kızlar bebeğe oda takımı almak şimdiden lüzumsuz değil mi sizce?? Sizler almayı düşünüyo musunuz??
merhaba kızlar ben de bugün doktora gitcem 4 de inş kalp atışını duyarım dönünce yazarım size şimdi işlerim var öptüm
tiffffffffffffffffffffffffffffffffff bende seni buldum anacummmmmmmmmmmm
yap tabiiiiiii yiğenimi temiz ortamlarda tut çokta yorma kendinii bakkkkklava:
Evet canım okudum seninkini...ben cevabımı vermiştim yukarda:lepi:
Evet yaa bende öyle düşünüyorum. Oda takımı alsan ilerde bi daha alıcan boşa masraf yani...ben sepet almayı düşünüyorum yatak odasına koycam..
ilk başta bebek ayrı odada yatınca zor oluyo..
O nasılmış canım yaaa... Ben hiç görmedim:)) Daha yeni anne olduğum içindir herhalde:)) Bugüne kadar ilgim yoktu da böyle şeylere:) Bi araştırayım bakıyımakannehiroda takımı ben de almıycam park yatak almayı düşünüyorum bi de küçük taşınabilir yani odadan odaya gezdirilen beşikler varya onlardan alcam hem park yatağı daha sonra oyun parkı yaparım atarım içine çocuğu rahat ederim inş
Evet canım okudum seninkini...
Evet yaa bende öyle düşünüyorum. Oda takımı alsan ilerde bi daha alıcan boşa masraf yani...
O nasılmış canım yaaa... Ben hiç görmedim:)) Daha yeni anne olduğum içindir herhalde:)) Bugüne kadar ilgim yoktu da böyle şeylere:) Bi araştırayım bakıyımakannehir
evet tatlımm daha neler neler var :lepi: ama ben şimdilik oda yapmıcam tekerlekli bir beşik alıcam bebişi yatak odasına koyucam biraz büyüyene kadar.
Kızlar bebeğe oda takımı almak şimdiden lüzumsuz değil mi sizce?? Sizler almayı düşünüyo musunuz??
Daha yeni anne olduğum içindir herhalde:)) Bugüne kadar ilgim yoktu da böyle şeylere:) Bi araştırayım bakıyımakannehir
bende bundan alıcam her yere gidiyor:))
Yazdım canım bakıyorum zaten:)))netten bak canım hemen bulursun park yatak yaz
Ayy bu da çok güzelmiş ama...
bende bundan alıcam her yere gidiyor:))
tubaaa ben geçen kraftta baktım park yatak aynen böyleydi çok kullanışlı bişeymiş alt değiştirme yeri bile var