2010 Mayıs Anneleri

kızlar günaydın keyifler nasıl bugün ince ince mide bulantılarım var benim ve aşırı derecede uykum geliyor hamilelik bende felaket uyku yaptı neyapcam bilmiyorum.bugün oruç tutuyorum şimdilik iyi ama gün sonunda nolur bilmem.bide yarın tutucam ramazan bitiyor zaten seneye hiç tutamam.ramazan ayı bana çoook uğurlu ve bereketli geldi sizin hamilelikleriniz nasıl gurbet elde tebrik ederim gözün aydın,

farkındamısınız listede adı olan birçok kişi uğramıyor buraya artık:gitme:

belki sıkıntıları vardır tatlım.. ben mesela çok duramıyorum nette.. sıkıntılarım var.. midem kötü.. açım ama yiyemiyorum.tansiyon bazen düşüyo.. bazen nabız yükseliyo.. kulaklarım dolu dolu.. durduğum yerde duramıyorum.. dün doktordan öğrendim hamilelikte tansiyon düşermiş progesteron hormonu ( progestan ilacı ) bunu dahada tetiklermiş.. ufff gine mide bulantısı geldi.. midem kaynıyooo sanki..

Umutluyuz iyi gidiyo şimdilik canım.Sağol.Bugün sanki biraz bulantım var ama çok da değil.Hamilelikten midir kestiremiyorum

kızlar bu arada benim evde modem bozulduğu için bilgisayar açamıyorum o yüzden ancak işe geldiğimde fırsat buldukça girebiliyorum

o yüzden şimdiden hayırlı bayramlar ailenizle sağlıkla ağız tadıyla bir bayram geçirirsiniz inşallah tabi bebişlerinizlede :teytey:

Aşkın bahar tomurcuğu senin bebiş ne kadarlık?Listede de göremedim sen.Ticker yapalım sana da

Kızlar sonuçlar geldi Beta Hcg değerim: 973,80 çıkmış:)) doktor çok ii korkulacak bişey yok demiş:)) Bir de bugün akşam yola çıkacağım için, her 3 saatte bi mola vermem gerekiyomuş:)) Folik asit kullanmaya başlasın hemen demiş:)) Sizlerden kullanan var mı??

Canım senin ne kadarlık bebişin??
Bende de uyku fazlaydı ama 2 gündür azaldı gibi... Oruç nasıl tutabiliyosun canım ya zorlamasın sakın seni. Doktorlar da tutmayın diyomuş hem. şutarafagitti

günaydın cicişler iyisinizdir inş hepiniz kaydirigubbakcemile2

canım ben 2 ay öncesinden kullanmaya başladım folic plus ama şimdi gittiğim doktor folbiol verdi

nurem hayırlı olsun bebişin

banada doktor elevit verdi ben onu içiyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…