Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel canımcım maşallah kucağına alırsın inşallah bebişini
tatlım hiç bilmiyorum birini düzeltirken öbürü gitmiş ama hallettimkaydirigubbakcemile5
farkındamısınız listede adı olan birçok kişi uğramıyor buraya artık:gitme:
gurbet-eldecim senide tebrik ediyorum. ne güzel bir murluluk değil mi ??
kızlar günaydın keyifler nasıl bugün ince ince mide bulantılarım var benim ve aşırı derecede uykum geliyor hamilelik bende felaket uyku yaptı neyapcam bilmiyorum.bugün oruç tutuyorum şimdilik iyi ama gün sonunda nolur bilmem.bide yarın tutucam ramazan bitiyor zaten seneye hiç tutamam.ramazan ayı bana çoook uğurlu ve bereketli geldi sizin hamilelikleriniz nasıl gurbet elde tebrik ederim gözün aydın,
tebrik ederim cnm folic plus kullanıorum günde 3 tane
Kızlar sonuçlar geldi Beta Hcg değerim: 973,80 çıkmış:)) doktor çok ii korkulacak bişey yok demiş:)) Bir de bugün akşam yola çıkacağım için, her 3 saatte bi mola vermem gerekiyomuş:)) Folik asit kullanmaya başlasın hemen demiş:)) Sizlerden kullanan var mı??
Gurbet elde sağol canım.Sana da iyi bayramlar.Hamiş misin sen de?
Kızlar sonuçlar geldi Beta Hcg değerim: 973,80 çıkmış:)) doktor çok ii korkulacak bişey yok demiş:)) Bir de bugün akşam yola çıkacağım için, her 3 saatte bi mola vermem gerekiyomuş:)) Folik asit kullanmaya başlasın hemen demiş:)) Sizlerden kullanan var mı??
Umutluyuz iyi gidiyo şimdilik canım.Sağol.Bugün sanki biraz bulantım var ama çok da değil.Hamilelikten midir kestiremiyorum