hoşgeldin hayırlı olsun:CüvCüv:
Hoşgeldin canımmma.s. ne güzel zayıfsın yayerimseniben
teşekkür ederim canım.sen nasıl oldun?enfeksiyon olduğu idrar tahlilinden mi çıktı? geçmiş olsun...
Umutluyuz yok bugün.İyidir umarım.Haberi olan var mı?
Hoşgeldin canımmma.s. ne güzel zayıfsın yayerimseniben
Nidah sağol canım.ben kilo almak için bayağı uğraşıyorum... bir arkadasım önerdi aklında olsun,mide bulantılarım olduğu için yumurta yiyemiyorum.daha besleyici olan bıldırcın yumurtası yiyorum,hem küçük,hem daha besleyiciymiş.
kızlar kese göründü
çok sevindim canım hadi hayırlı olsun darısı kalp atışlarına
teşekkürler canım bana düşük önleyici jel olarak progesteron verdi
ben cevaplıyım cnm kendiliğinden değişiyorkaydirigubbakcemile5
7 hafalık cnm:asigim:
arkadaşlar selam.. doktorumdan randevu almaya çalıştım ama doluymuş.bende alıp başımı gittim medical parka. doktorumun danışmanı beklerseniz alırız dedi. neyse beklerim dedim. meraktan çatlıyorum bayramdan sonraya kalcak diye.. bekledim. doktorum karından usg yaptı. bebişimin kesesi kocaman olmuş. çok net gözüküyor... birde kesenin bir yanında açıp kapanan ya da göz kırpan gibi bişey bi hareketlilik vardı. doktorum bu makinadan kalp atışlarını dinletemiyorum ama bakın dedi hareketli yeri göstererek pıt pıt atıyor kalbi :) nasıl mutlu oldum.herşey yolundaymış..çooook sevindim. bayramdan sonra muayenehanesine gitcez eşimle kulağımızlada duycaz pıt pıtlarını
arkadaşlar selam.. doktorumdan randevu almaya çalıştım ama doluymuş.bende alıp başımı gittim medical parka. doktorumun danışmanı beklerseniz alırız dedi. neyse beklerim dedim. meraktan çatlıyorum bayramdan sonraya kalcak diye.. bekledim. doktorum karından usg yaptı. bebişimin kesesi kocaman olmuş. çok net gözüküyor... birde kesenin bir yanında açıp kapanan ya da göz kırpan gibi bişey bi hareketlilik vardı. doktorum bu makinadan kalp atışlarını dinletemiyorum ama bakın dedi hareketli yeri göstererek pıt pıt atıyor kalbi :) nasıl mutlu oldum.herşey yolundaymış..çooook sevindim. bayramdan sonra muayenehanesine gitcez eşimle kulağımızlada duycaz pıt pıtlarını
canım benim hayırlı olsun ingaaa seslerinide duyarsınız inşallah