2010 Mayıs Anneleri

DİMPLES, benide listeye ekler misin canım.. sat:1 ağustos yaş:26 kilo:46 kese göründü. kalp atışları duyuldu.

arkadaşlar selam.. doktorumdan randevu almaya çalıştım ama doluymuş.bende alıp başımı gittim medical parka. doktorumun danışmanı beklerseniz alırız dedi. neyse beklerim dedim. meraktan çatlıyorum bayramdan sonraya kalcak diye.. bekledim. doktorum karından usg yaptı. bebişimin kesesi kocaman olmuş. çok net gözüküyor... birde kesenin bir yanında açıp kapanan ya da göz kırpan gibi bişey bi hareketlilik vardı. doktorum bu makinadan kalp atışlarını dinletemiyorum ama bakın dedi hareketli yeri göstererek pıt pıt atıyor kalbi :) nasıl mutlu oldum.herşey yolundaymış..çooook sevindim. bayramdan sonra muayenehanesine gitcez eşimle kulağımızlada duycaz pıt pıtlarını

canım benim hayırlı olsun ingaaa seslerinide duyarsınız inşallah

hadi gözün aydın

dimplescim sanada çok teşekkür ederim.hemen yenilemişsin listeyi ellerine sağlık a.s.

kızlar misafir gelce. gelmeden güzel haberi vereyim dedim.yarına kadar sabredemedim.şimdilik kaçıyorum. hepinizi öpüyorum annecikler naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…