- 13 Mayıs 2008
- 2.620
- 63
Heaa öyleyse ben bu hamişi de tanıom her gün yazar lülülülülülü
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heaa öyleyse ben bu hamişi de tanıom her gün yazar lülülülülülü
Evet canım Aydan hanım çok kalabalık oluyormuş. Bizim okuldan bir arkadaş gidiyor ona doğumuna da az kaldı, çok memnun, verdiği saatten biraz daha geç gidiyorum o zaman çok beklememe gerek kalmıyor dedi.Ben de öyle yaparım herhalde.
evet aydan hanım çok tatlı bi dr ilgileniyorda doğru geç gidersen rahat olabilir o kadar fazla hastası varki o yüzden bekleniyor akşam saatlerine alırsan randevunu daha iyi olur öğle saatleri dahada kalabalık oluyo canım.
idyl listedeki tomurcuk benim ama kısa olsun diye tomurcuk dediler bana aşkın bahar tomurcuğu uzun geldiydi ya dimples söylesene.
merhaba canım ben daha önce gaziden aydan hocaya gidiyordum (daha doğrusu ilk gebeliğimde) özel hastası olmamıza rağmen saatlerce sıra beklemek ve hastane ortamı beni çok gerdi çok iyi bi dr olmasına rağmen bu sebeplerden dolayı bıraktım akrapole gitmeyi bende düşünüyorum şimdiki doktorumda iyi ama akrapolü çok övdükleri için merak ettim sence nasıl tavsiye edermisin orda hangi dr la görüştün
Benim hala bi dr.um yok :gitme:
canım bende burda okuduklarımdan akrapole gıttım cok ovmuslerdı ama ınan bende cok begendım.baran hanımla gorustum cok tatlı bı bayan kac dk bana ultrasonda bebegı gosterdı sonra esım geldı onada gosterdı hemen kapatmadı yanı bazıları gostermıyomus bıle.beslenme ıcın cok bılgılendırdı.ben cok begendım yanı.gıdebılırsın.muayene ucretı 20 tl kan ve ıdrar testlerı ıcnde 40 tl verdım.
ya üzülme canım ya benim de yok gibi gittiğim dr var iyi ama hastane de kararsızım bende bu dr gitsem başka hastanede doğum yapsam o da olmaz bulucaz bişeyler artık bakalım benim arkadaşımda izmitte john hopkins diye bi hastane varmış oraya gidiyomuş çok güzl demişti istersen sorayım dr un adını
kızlar bişey sorcam kullanıcı okuyucularında benim ismim varmı konuyla alakasız ama öğrenmek istedim.
merhaba kızlar bende nasıpse mayıs annesı olucam
suan 9+2
hepımıze saglıklı dogumlar nasıp etsın allahım ınsallah
hoşgeldin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahmerhaba kızlar bende nasıpse mayıs annesı olucam
suan 9+2
hepımıze saglıklı dogumlar nasıp etsın allahım ınsallah
kızlar selam,
bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum. sancılarım biraz daha azaldı sanki. pek haraket etmemeye çalışıyorum. bugün pek yazamadım sadece okumakla yetindim... hepinizi çok seviyorum...