2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım Aydan hanım çok kalabalık oluyormuş. Bizim okuldan bir arkadaş gidiyor ona doğumuna da az kaldı, çok memnun, verdiği saatten biraz daha geç gidiyorum o zaman çok beklememe gerek kalmıyor dedi.Ben de öyle yaparım herhalde.

evet aydan hanım çok tatlı bi dr ilgileniyorda doğru geç gidersen rahat olabilir o kadar fazla hastası varki o yüzden bekleniyor akşam saatlerine alırsan randevunu daha iyi olur öğle saatleri dahada kalabalık oluyo canım.

evet aydan hanım çok tatlı bi dr ilgileniyorda doğru geç gidersen rahat olabilir o kadar fazla hastası varki o yüzden bekleniyor akşam saatlerine alırsan randevunu daha iyi olur öğle saatleri dahada kalabalık oluyo canım.

Benim hala bi dr.um yok :gitme:

Kızlar benim çıkmam gerekiyor, hepinize iyi haftasonları, görüşmek üzere.

idyl listedeki tomurcuk benim ama kısa olsun diye tomurcuk dediler bana aşkın bahar tomurcuğu uzun geldiydi ya dimples söylesene.

Tamam tamam kızma canım. Bak bebişde kızcak şimdi :eek: :emir_bebek: Sen söyleyince hatırladım ben şimdi. Ama bana sanki bide tomurcuk diye biri varmış gibi geldi ondan karıştı ortalık.

merhaba canım ben daha önce gaziden aydan hocaya gidiyordum (daha doğrusu ilk gebeliğimde) özel hastası olmamıza rağmen saatlerce sıra beklemek ve hastane ortamı beni çok gerdi çok iyi bi dr olmasına rağmen bu sebeplerden dolayı bıraktım akrapole gitmeyi bende düşünüyorum şimdiki doktorumda iyi ama akrapolü çok övdükleri için merak ettim sence nasıl tavsiye edermisin orda hangi dr la görüştün

canım bende burda okuduklarımdan akrapole gıttım cok ovmuslerdı ama ınan bende cok begendım.baran hanımla gorustum cok tatlı bı bayan kac dk bana ultrasonda bebegı gosterdı sonra esım geldı onada gosterdı hemen kapatmadı yanı bazıları gostermıyomus bıle.beslenme ıcın cok bılgılendırdı.ben cok begendım yanı.gıdebılırsın.muayene ucretı 20 tl kan ve ıdrar testlerı ıcnde 40 tl verdım.

Benim hala bi dr.um yok :gitme:

ya üzülme canım ya benim de yok gibi gittiğim dr var iyi ama hastane de kararsızım bende bu dr gitsem başka hastanede doğum yapsam o da olmaz bulucaz bişeyler artık bakalım benim arkadaşımda izmitte john hopkins diye bi hastane varmış oraya gidiyomuş çok güzl demişti istersen sorayım dr un adını

canım bende burda okuduklarımdan akrapole gıttım cok ovmuslerdı ama ınan bende cok begendım.baran hanımla gorustum cok tatlı bı bayan kac dk bana ultrasonda bebegı gosterdı sonra esım geldı onada gosterdı hemen kapatmadı yanı bazıları gostermıyomus bıle.beslenme ıcın cok bılgılendırdı.ben cok begendım yanı.gıdebılırsın.muayene ucretı 20 tl kan ve ıdrar testlerı ıcnde 40 tl verdım.

sağol canım cevabın için:))) gidicem bende bu ay oraya bülent beyide baran hanım gibi tavsiye ediyorlar bi gidip deneyim canım bende fiyat olarakda uygunmuş canım teşekkür ederim

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhh 2saat yalnız bıraktım iyi kaynatmışsınız yine. yarın hafta sonu kimse girmez ben yalnız başıma takılırım yine.. misafirler bile girmiyo yaaa. ama ben haftasonu çalışıyorummm :KK43:(((

ya üzülme canım ya benim de yok gibi gittiğim dr var iyi ama hastane de kararsızım bende bu dr gitsem başka hastanede doğum yapsam o da olmaz bulucaz bişeyler artık bakalım benim arkadaşımda izmitte john hopkins diye bi hastane varmış oraya gidiyomuş çok güzl demişti istersen sorayım dr un adını

Doktorlar dizisinin çekildiği hastane sanırım o ama Gebze'de.Bana çok uzak.1.5 2 saati bulur.Yine de sağol canım

merhaba kızlar bende nasıpse mayıs annesı olucam
suan 9+2
hepımıze saglıklı dogumlar nasıp etsın allahım ınsallah

kızlar selam,
bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum. sancılarım biraz daha azaldı sanki. pek haraket etmemeye çalışıyorum. bugün pek yazamadım sadece okumakla yetindim... hepinizi çok seviyorum...

kızlar selam,
bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum. sancılarım biraz daha azaldı sanki. pek haraket etmemeye çalışıyorum. bugün pek yazamadım sadece okumakla yetindim... hepinizi çok seviyorum...

Tekrar geçmiş olsun canım Şeniz

X