2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

firstday

canım senin bulantıların ne alemde

canım geçen hafta çok kötüydüm ne yesem çıkardım ama iki gündür Allah nazardan korusun çıkarmam yok..ama bulantılarım tam gaz devam...
ama inan bununla yaşamaya alıştım gibi neredeysekaydirigubbakcemile3 kusmuyayım da bulantıya razıyım:hulya:

zeliha mesleğine tekstil demişsin. hamile pantolonlarından satıyormusunuz? :)

çalışmıyorum kı canım ama lc waikikide vardı hamıle kalmadan once gormustum yenı konak varya ordakında gormustum yaz basıydı kıslıkları cıkmıstır

Öğle yemeğimi yedim. Çıkarmamak için kendimi zorluyorum ama daha fazla dayanamayacağım sanırım kızlar( Bebeğim vitaminlerini almıştır değil mi?(

kzılar daha çok erken ama bu noraml doğum hakkında ne düşünüyorsunuz...bir de epidural varmış galiba normal doğum ama hiç bir şey hissetmiyor muşsun

kzılar daha çok erken ama bu noraml doğum hakkında ne düşünüyorsunuz...bir de epidural varmış galiba normal doğum ama hiç bir şey hissetmiyor muşsun

mecbur kalmadıkca epıdural ıle normal dogum dusunuyorum cok rahat oluyormus zaten sazeryanı bıle epıdural ıle yapıyorlar artık en guzel en kolay olanı bu

Kızlar çok sevindirik oldum.Pınar çocuğun reklam vidyosundan yaptım.Anneme gönderdim.Bakın isterseniz.Çok duygulandım.Bİ tek annem olsun bana bişey olmaz
Pınar Çocuk Sütü
ağladım ben de of of anneciğimi ben de çok özledim inşallah bayramda yanıma gelir çok özlüyom tombilimi sıcacık göğünü tutmuyo kimse annenin yerini şimdi bizde büyüdükte anne oluyoruz :sinifsinif:

sağol canım..

arkadaşlar şaka gibi ama benim yaklaşık 3-4 gündür midem hiç bulanmıyor kendimi gayet iyi hissediyorum. hele işe gidince sanki daha iyiyim.hamile olduğumu bile unutuyorum.. inşallah böyle güzel güzel gider.bu hafta doktora gideceğim.3 hafta sonra gel demişti kalp atışlarını görmek için gittiğimde. özledim bebişimi.inşallah iyidir..

Canım bir akrabam Mesa Hastanesinde epidural sezeryan oldu. Ertesi günü beyin kanaması geçirdi. Ölümden döndü valla. Hala da kendinde değil, herkes korkuyo. 5 ay oldu doğum yapalı. Hastaneyi mahkemeye verdiler. İnternetten araştırın biraz epidural beyin kanaması riskini artırıyomuş. Aman dikkatli karar verelim nolur... Ben sezeryan olucam sanırım. Miyom varmış bende...

Zeliha bizim senle aynı gidiyor hamişliğimiz. Sen kalp atışlarını duydun mu??

haftaya bugun gıdıcem canım dr duymadım daha gıttıgımde 5 haftalıkta tam ondan erkendı yanı bu sefer duyucam ıns

Görkem yazanlar benim.Diğerleri ablam ve kardeşim.Düğün resmi de benim :) İçim bi tuhaf oluyo bu şarkıda
canım çoook güzel olmuş eline sağlık...bir tek anne babamız olsun onlar bize yeter..ama kocişlerimizle bebişlerimiz de olsun di mi.. e bir de kardeşlerimizzzkaydirigubbakcemile3

geçnlerde bir arkadaş video izlettirmişti epiduraldi çok rahat doğum yaptı ane ama ben normal düşünüyorum şimdilik belden iğne vuruluyo diye korkuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…