ben geldimm..çok yoruldum yaa..oğlanda uyanmadı..patates çorbası yapıcam ona şimdimi yapsam acaba uyanncamı..öğlen vakti geçti
gamzeye katılıyorum
birde ben sadece erkek niki görünce sildim ve grubada yazdım herkes onayladı ve ordaki paylaşımlarımız çok özel,kimsenin eşine okutcağını sanmıyorum,profilinde gözükme olayı ise şöyle sadece gruba kayıtlı üyeler senin profilinde o yazıları görebiliyor,herkes göremiyor yani,bende başta öyle zaannetmiştim bir kaç yerden denedim kesinlikle gözükmüyor,kimseye kasıtlı bişey yapmadım şahsi algılanmasın lütfen
bence şimdi yap uyanınca hazır olur
şeyma uyanıkken nasıl yapıyon yahu durmuyo bizim oğlan anakucağında falan geçen uyanıkken çorba yapayım dedim saçımı başımı yolcaktım mıymıyyy sürekli onunla ilgilenmemi istiyo offffffff
şeyma uyanıkken nasıl yapıyon yahu durmuyo bizim oğlan anakucağında falan geçen uyanıkken çorba yapayım dedim saçımı başımı yolcaktım mıymıyyy sürekli onunla ilgilenmemi istiyo offffffff
ay benimki de kucak kucak ilgi ilgi başka bi şey istemiyor, uyanıkken aptamili bile zor hazırlıyorum valla, bir de benimki minik olmasına rağmen kollarım ve belim kopuyor, bebeği iri olanlara Allah yardım etsin
Bence tv fazla izletmeyin.Görüntü çok hızlı değiştiği için otizme sebep olabiliyomuş.Benimki de bıraksam pembe dizileri bile izliycek.Reklamlar özellikle daha ilgilerini çekiyo.Görüntü daha hızlı değişiyo ya.doğru yaa zaten hemen pişmiyo..
baby tv yi açıyorum mecburen:gitme: yoksa benimkide durmuyo
Eneeeemmm keltoş Duru.Saçlı doğmuştu di mi Gamze.Sonra baya dökülmüş galiba prensesin saçları.Benimki çok komik.İnattan dik dik saçları.Yanlar döküldü yenilendi kısa kısa.Bitek en tepedekiler upuzun ama hala dikgörkemcim aslında ayrı bi face açsan çok güzel olur:) gerçekten aslında eşinden girmenden rahatsız olmadık sadece orda konuşulanlar cidden özel :)))
gamzeye katılıyorum
birde ben sadece erkek niki görünce sildim ve grubada yazdım herkes onayladı ve ordaki paylaşımlarımız çok özel,kimsenin eşine okutcağını sanmıyorum,profilinde gözükme olayı ise şöyle sadece gruba kayıtlı üyeler senin profilinde o yazıları görebiliyor,herkes göremiyor yani,bende başta öyle zaannetmiştim bir kaç yerden denedim kesinlikle gözükmüyor,kimseye kasıtlı bişey yapmadım şahsi algılanmasın lütfen
Bence tv fazla izletmeyin.Görüntü çok hızlı değiştiği için otizme sebep olabiliyomuş.Benimki de bıraksam pembe dizileri bile izliycek.Reklamlar özellikle daha ilgilerini çekiyo.Görüntü daha hızlı değişiyo ya.
Eneeeemmm keltoş Duru.Saçlı doğmuştu di mi Gamze.Sonra baya dökülmüş galiba prensesin saçları.Benimki çok komik.İnattan dik dik saçları.Yanlar döküldü yenilendi kısa kısa.Bitek en tepedekiler upuzun ama hala dikBabası Quaresma diye seviyo.Ya şimdiye kadar ihtiyaç duymadım hiç ama olabilir aslında.Şuan işyerinde yasaklı face açılmıyo evde de laptop bozuldu.Alınca evden girebilirsem açarım face.Bakalım duruma göre.
Olsun ya napalım, siz de nispeten haklısınız.Msn açabilsem en azından