kızlar yemeklere başlamışsınız,biz uyuduk çok şükür...
betusssssss sanırım beni duydun dedim içimden,sabah trt1 sosyal fobi üzerine konu vardı çocuklardaki belirtileri falan işte tiyatronun sosyal fobiyi ortadan kaldırabileceği falan...
annemlerede onu diyordum ilk okula başladığında köşedeki çocuk olsun istemiyorum ,şiddet kulansın demiyorum,kavga etsin demiyorum,hatta küçükken ellerini yumruk yumruk yapardı, dayısı boksçumu olacak derdi bende yenmek uğruna bile olsa oğlumun tek bir yumruk yemesine dayanam derdim....
benim demek istediğim yönetici vasfında olsa ne güzel olurdu.hep anneler şöyle sever benim oğlum sakin ,benim oğlum uslu,evet sakin olmak uslu olmak güzel bir meziyet ama programda dedikleri gibi bir işe girerken meziyetlerini pazarlaymıyorsun....
bir kadın aramıştı,kendisi patronum,işlerimi ben yapamam deyip çırrağına yaptırıyormuş,o da kendini usta yerine koymaya başlamış,kadının başına çıkmış.iş bitirici olsun istiyorum çocuğum.hayatta en çok onlar mutlu oluyor,kaybetme duygusu çok az oluyor,neye el atsalar başarılı oluyorlar.