içimi rahatlattın canım teşekkür ederim,umarım sıkıntıları çabuk atlatırız.benım kızımın da kopek dıslerı kabarmıs gıbı ama o dıs cıkarma belırtısı olmayabılır. once kopek dıslerın cıkması nadıren de olsa normal bı durum anormal dııl canım
bence kafana takma anormal bi durum olsaydı dr.unuz söylerdi
gündüz çokmu uyuyo canımyaa..epey geç yaıyo sanırım sabah kaçta kalkıyo benimki engeç 8de uyuyo çok şükürki
ya bızımkı 3 aylıktan sonra gece 3te uyumaya basladı bazen 4e sarktıgı oluyodu ertesı gun 1de fılan kalkıyodu oglen. cok ugrastım gerıye almak ıcın, 1e alabıldım 1 aydır fılan 1de uyuyo gece sabah 10 gıbı kalkıyo gunduz de ara ara yarım saat uyuyo uykusu geldıkce. erken kaldırsam da ıllakı gec yatıyo gunduz uyutmasam huysuzlanıyo yıne gec yatıyo ugrastıgımla kalıyorum. artık yoruldum kendı halıne bıraktım doktor da 1 yasına kadar anca oturur duzenı dedı. ama hayalım 9da fılan uyuması çunku aksamları cok bunalıyoruz bıde mızmız oluyo ozel hayat zaten kalmadı. ama yıne de 3te uyumasından ıyıdır:) bıde bu aralar gecelerı cok fazla kalkıyo eskıden 8 saat kalkmadan uyudugu olurdu ben sıkayet ettıkce kotulestırıyo durumu en ıısı susayım ben:)
kızlar ben tecrübeli bir anne olarak söyliy..genelde 2 yaşından sonra uykucu oluyorlar çocuklar...ama 1 yaşına kadar da düzene biner merak etmeyin...sıkalım dişimizi 6 ay hemen hemen geçti...bi bu kadar daha geçirirsek tamamdır Allahın izniyle...sağlıklı olsunlar da...3-4 sene sonra uykusuz kaldığınızı bile unutacaksınız...
sarı kahverengi olanlara alman hasmamböceği diyorlar en inatçı olanlar onlar oluyormuş ve keryfini kaçırmak gibi olmasın ama görebileceğin hale geldilerse epepy çoklardır profesyonel ilaçlMA FİRMALARI VAR ONLARLA GÖRÜŞMENİ TAVSİYE ederim. bizim işyerine daha önce bakmış bi,rileri şimdi kendi firmasını kurmuş onun telini verebilirim istersen sana bi fiyat alırsın tarım ilacı yapma bence eve artık bebeğin var öyle her önünüe geleni kullanamazsın sonucunun ne olacağı belli olmazkızlar bildiğiniz etkili bi böcek ilacı var mı ? detan denedim sıktım tekrar çıktılar. mutfakta görüyorum bide ya sarı kahverengi mi desem kalorifer böceği galba ıyyyyyyyyyy
büyüdükçe illaki değiştirmek mi lazım? bende de nuby var doğal akış diyo onunda değğiştirilmersi lazımmı diye merak ediyorum bende bir de bunların bi kullanım ömrü var mı diye ne biliyim hani kaynatyoruz ya bi süre sonra kaynatmaktan bozulmasınlar?bende bi dr browns var bi de dandirik bi wee var:) yalnız dr browns yavaş akış 1 numaralı emziği değiştirmem lazım biberon emzikleri nerde satılır kızlar eczanede bulamadım
benimki de kırmızı ve sertiyi akşamlar kızlar
ecrin yeni uyudu bende bi bakayımdedim ancak fırsat buldum
çok huysuz aglayarak uyanıyor iki gündür böyleyiz
benim sezeryan dikiş yerleri hala kırmızı duruyor kızlar sizinkiler ne alemde??
dişleri için iyi değil diyorlar diş temizliğine başlamak alzımmış bişey yapıyormusun dişelri için bizim dah dişimiz yok ama emerken uyuduğumuz için endişeliyim daha çıkmadan çürümesin oüğluşumun dişlerieveeeeeet bende kızımı uyuttum daha dogrusu mamasını ıcerken bıberon agzında uyudu kaldı:)
emziriyorsan o karşılıyordur su ihtiyacınıya kızlar betul hıcbı sekılde su ıcmıyor napmalıyım bebegı su ıcmeyen varmı? onun dısında ne versem yıyo brokolı puresı dahıl ama suyu ne bıberon ne suluk ne kasıkla ıcmıypo atıyo.anlamsız mı gelıyo nedır. mıdesı yanmıyomudur o kadar sey yıyo susuz kalırsa sorun olurmu sızce:)
afiyet olosun oğluşuna maşalah herşey yiyor sen de heveslisin benim aklıma gelmez şimdiden düşünüyorum mercimekten havuç patatesten başka bişey bulabilirmiyim diye aklıma gelmiyorkızlar mısır unu kaçıncı ayda verilebiliyo bilen varmı..ben bugüm kuzuma mısırunu çorbası yaptım bayıla bayıla yedi..
kimyon kat gazını alır bebek rezeneleri de kimyonlu olduğuna göre dokunmazsaol canım hemen kopyalayım dosya yaptım eymen için değişik tarifleri kopyalıyom ama ben daha sebze çorbasından başka bi şey vermedim sıkılmıştır çocuk yarın mercimek atıcam çorbaya değişiklik olsun umarım gaz filan yapmaz
ben de öyle avutuyorum kendimi inşallah o günleri de görücez hadi oğlum yatağa diycez pijamalrınıgiyip ytacak :)kızlar ben tecrübeli bir anne olarak söyliy..genelde 2 yaşından sonra uykucu oluyorlar çocuklar...ama 1 yaşına kadar da düzene biner merak etmeyin...sıkalım dişimizi 6 ay hemen hemen geçti...bi bu kadar daha geçirirsek tamamdır Allahın izniyle...sağlıklı olsunlar da...3-4 sene sonra uykusuz kaldığınızı bile unutacaksınız...
canım senin bilgin varmı,benim bebeğim neden önce köpek dişlerini çıkaracak olabilir,ayrıca bu anormalmi, normalmi?
sarı kahverengi olanlara alman hasmamböceği diyorlar en inatçı olanlar onlar oluyormuş ve keryfini kaçırmak gibi olmasın ama görebileceğin hale geldilerse epepy çoklardır profesyonel ilaçlMA FİRMALARI VAR ONLARLA GÖRÜŞMENİ TAVSİYE ederim. bizim işyerine daha önce bakmış bi,rileri şimdi kendi firmasını kurmuş onun telini verebilirim istersen sana bi fiyat alırsın tarım ilacı yapma bence eve artık bebeğin var öyle her önünüe geleni kullanamazsın sonucunun ne olacağı belli olmaz
büyüdükçe illaki değiştirmek mi lazım? bende de nuby var doğal akış diyo onunda değğiştirilmersi lazımmı diye merak ediyorum bende bir de bunların bi kullanım ömrü var mı diye ne biliyim hani kaynatyoruz ya bi süre sonra kaynatmaktan bozulmasınlar?
benimki de kırmızı ve sert
dişleri için iyi değil diyorlar diş temizliğine başlamak alzımmış bişey yapıyormusun dişelri için bizim dah dişimiz yok ama emerken uyuduğumuz için endişeliyim daha çıkmadan çürümesin oüğluşumun dişleri
emziriyorsan o karşılıyordur su ihtiyacını
afiyet olosun oğluşuna maşalah herşey yiyor sen de heveslisin benim aklıma gelmez şimdiden düşünüyorum mercimekten havuç patatesten başka bişey bulabilirmiyim diye aklıma gelmiyor
kimyon kat gazını alır bebek rezeneleri de kimyonlu olduğuna göre dokunmaz
ben de öyle avutuyorum kendimi inşallah o günleri de görücez hadi oğlum yatağa diycez pijamalrınıgiyip ytacak :)
canım biz erken başladığımız için ek gıdalara çocukcazım sıkıldı sebzeden..bende araştırıyorum kendime lezzetli görünenlei yapıyorum..yayla tarhana mercimek patates çorbası ve bugünde mısırunu çorbası bunları seviyo çok şükür yarın da şehriye denicem inş.beğenir
BUARADA evet nuby ninde emzikleri değiştiriliyo aylara göre biberonda sanırım orta akış oluyo yani benaldığımda orta akıştı ilk başlarda fazla geldi yavaş akış aldım şimdi orta akışı kullanıyoruz bide hızlı akış almayı denicem belki mama içer ozaman
bende bi dr browns var bi de dandirik bi wee var:) yalnız dr browns yavaş akış 1 numaralı emziği değiştirmem lazım biberon emzikleri nerde satılır kızlar eczanede bulamadım
canım parçaları ayırıp yıkadıysan sonra birleştirirken şişe kısmıın bibieron ağzıyla arasında (en alt parçayla vidalı gibi olan onun üstündeki kısım) iki kolun dışında geçme yerleri de var ben de önce allah allah demiştim bu hep böyle akıtacak mı meğeğr tam oturtmamışım oraları birbirine bütün ağzın çevresi yerine oturuyor k,litli poşetler gibi onu yaptıktan sonra akıtmıyor belki sen de orayı atlamışsındırben de dr browns kullanıyorum çok da memnunum. nuby almıştım baştan biton para verip hiç kullanamadık. acayip akıtıyo ya da benim kızım beceremedi ondan içmeyi. :)) emzikleri bebek mağazalarında satıyolar bu arada ben 2-3 ve y uçlu olan paketten aldım
Merhaba kızlar.Ben geldim.İlk iş günüm.Sabah gözüm yaşlı çıktım.Mina'm annemle birlikte.Emzirip çıktım.Sıcacık uyuyodu.Habersiz.Yavrum benim.Moralim çok bozuk
Merhaba kızlar.Ben geldim.İlk iş günüm.Sabah gözüm yaşlı çıktım.Mina'm annemle birlikte.Emzirip çıktım.Sıcacık uyuyodu.Habersiz.Yavrum benim.Moralim çok bozuk
canım kolay gelsın bende bebeğim 3 aylıkken basladım ıse c ok zordu alıstım sımdı ama gunler cok yogun gecıyor ısler yetısmıyor Allah hepımızın yardımcısı olsun.Merhaba kızlar.Ben geldim.İlk iş günüm.Sabah gözüm yaşlı çıktım.Mina'm annemle birlikte.Emzirip çıktım.Sıcacık uyuyodu.Habersiz.Yavrum benim.Moralim çok bozuk
ilk günler çok zor ama zamanla alışıyor insan yeni düzene, üzülme canım...
herkese günaydın, güzel bir hafta olsun inşallah..
canım allah yardımcın olsunMerhaba kızlar.Ben geldim.İlk iş günüm.Sabah gözüm yaşlı çıktım.Mina'm annemle birlikte.Emzirip çıktım.Sıcacık uyuyodu.Habersiz.Yavrum benim.Moralim çok bozuk