- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum hiç şeyma ama bende aldım mısırunu..muhallebi yaparım diye...artık verilir heralde yaa...
iyi akşamlar herkeze bütün gezdik tozduk ne zamandır çıkmaya çıkmaya temiz hava çarptı çok yoruldum şeyma tarif et bakalım nasıl yaptın çorbayı
saol canım hemen kopyalayım dosya yaptım eymen için değişik tarifleri kopyalıyom ama ben daha sebze çorbasından başka bi şey vermedim sıkılmıştır çocuk yarın mercimek atıcam çorbaya değişiklik olsun umarım gaz filan yapmaz
ohh ne güzel..edeyim canım..1.5 kaşık mısır ununu az bi tereyağda hafif pembeleşene kadar kavurdum..sonra 1 su bardağının yarısından biraz azına süt kalanını koyup suyla tamamladım..yavaş yavaş ekledim..birazdaha pişirdim..kıvamı koyulasınca aldım sonrada içine 1 tatlı kaşığı labne koydum..cokacimcoook
kızlar oğlum çok öksürüyo perişan oldu kuzum acile götürdük bugün allahtan çok şükür ciğerlerinde bişey yokmuş bademcikleri biraz kızarmış ve şişmiş asist verdi bi de 2 tane daha şurup antibiyotik yok içlerinde inşallah ii olur dün gece hiç uyumadı çok terledi durmadan havlu koyduk üstünü değiştirdik bütün gece ayaklarımdaydı çok şükür ateş yapmadı galiba benden bulaştı kızlar galiba benim kendi rahatsızlığım antibiyotik kullanmdan geçmeyecek ben antibiyotik kullanırken emzirebiliyomuyum bize özel antibiyotik var mı kullanan arkadaşlar yardım ölüyoruumsenağlama
ne güzel olmuştur onun tadı öyle benim bile canım istedi valla :))
geçmiş olsun canım,bizde antibiyotik kullandık,ancak geçti,bugünlerde kulağını oynuyo,hafif öksürük var ve sürekli durmadan bulduğu herşeyle dişleri kaşıyor.ne olacak bilmiyorum.emzirirkende vardır antibiyotik,bana vermişti,yanlız geçen gün bende hafif rahatsız gibi oldum,bebeğin antibiyotik şurubundan içtim,ona verildiğine göre bende kullanabilirm diye düşündüm,napim yoksa çok kötü olacaktım.bugünlerde birde ayakta emmek istiyor,dolaşarak emziriyorum,birde uykusu gelmişse,yatarak emziriyorum,lakin babada yanımızda olacak,bir ona bakacak bir emecek ,o gözleri yummuşsa bizde uykuya dalmaya hazırız demektir.bu bebişler bize daha neler öğretecek.kızlar oğlum çok öksürüyo perişan oldu kuzum acile götürdük bugün allahtan çok şükür ciğerlerinde bişey yokmuş bademcikleri biraz kızarmış ve şişmiş asist verdi bi de 2 tane daha şurup antibiyotik yok içlerinde inşallah ii olur dün gece hiç uyumadı çok terledi durmadan havlu koyduk üstünü değiştirdik bütün gece ayaklarımdaydı çok şükür ateş yapmadı galiba benden bulaştı kızlar galiba benim kendi rahatsızlığım antibiyotik kullanmdan geçmeyecek ben antibiyotik kullanırken emzirebiliyomuyum bize özel antibiyotik var mı kullanan arkadaşlar yardım ölüyoruumsenağlama
geçmiş olsun canım,bizde antibiyotik kullandık,ancak geçti,bugünlerde kulağını oynuyo,hafif öksürük var ve sürekli durmadan bulduğu herşeyle dişleri kaşıyor.ne olacak bilmiyorum.emzirirkende vardır antibiyotik,bana vermişti,yanlız geçen gün bende hafif rahatsız gibi oldum,bebeğin antibiyotik şurubundan içtim,ona verildiğine göre bende kullanabilirm diye düşündüm,napim yoksa çok kötü olacaktım.bugünlerde birde ayakta emmek istiyor,dolaşarak emziriyorum,birde uykusu gelmişse,yatarak emziriyorum,lakin babada yanımızda olacak,bir ona bakacak bir emecek ,o gözleri yummuşsa bizde uykuya dalmaya hazırız demektir.bu bebişler bize daha neler öğretecek.
canım sizin hiç dişiniz varmı..anlattıların diş belirtilerinden..inş..ızdırapsız çıkar
geçmiş olsun canım,bizde antibiyotik kullandık,ancak geçti,bugünlerde kulağını oynuyo,hafif öksürük var ve sürekli durmadan bulduğu herşeyle dişleri kaşıyor.ne olacak bilmiyorum.emzirirkende vardır antibiyotik,bana vermişti,yanlız geçen gün bende hafif rahatsız gibi oldum,bebeğin antibiyotik şurubundan içtim,ona verildiğine göre bende kullanabilirm diye düşündüm,napim yoksa çok kötü olacaktım.bugünlerde birde ayakta emmek istiyor,dolaşarak emziriyorum,birde uykusu gelmişse,yatarak emziriyorum,lakin babada yanımızda olacak,bir ona bakacak bir emecek ,o gözleri yummuşsa bizde uykuya dalmaya hazırız demektir.bu bebişler bize daha neler öğretecek.
ben sesi gittiğinde o kadar özlemiştim ki,oğlum yarmazlık et ,yeterki sesin çıksın razıyım demiştim,çok şükür iyileşti,çok üzülüyorum ben ya,bebekler hasta olunca.:2:herşeyine o kadar dikkat ediyorum nasıl oluyoda okdar öksürüyo anlamıyorum sanki buzum üstünde yatmış kein dedim bu çocuk bronşit olmuştur ama çok şükür şimdilik bişey yok sıpa bunlar valla anlamak zor bu bebek mi,lletini :))))))
canım,bizim köpek dişlerinin yerleri kabarmıştı,doktor çıkabilirde çıkmayabilirde,bazı çocuklar böyle vampir gibi oluyor dedi,bilmiyorum,parmağımı tutuyor sürekli ağzına sokmaya kaşımaya çalışıyor,battaniyeyi bile ağzına sokuyor,ayrıca meme emerken birden bir bağırıyor,sonra tekrar emiyor,tekrar bağırıyor.
canım senin bilgin varmı,benim bebeğim neden önce köpek dişlerini çıkaracak olabilir,ayrıca bu anormalmi, normalmi?üst dişler zor çıkarmış yavrum benimya...inş. çok uzun sürmez..çıkıverir hemen
canım senin bilgin varmı,benim bebeğim neden önce köpek dişlerini çıkaracak olabilir,ayrıca bu anormalmi, normalmi?
canım senin bilgin varmı,benim bebeğim neden önce köpek dişlerini çıkaracak olabilir,ayrıca bu anormalmi, normalmi?