2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa bende kışlıklarımın bir kısmını çıkardım daha doğrusu eledim resmen giyebilecekler diye. geçen kış giydiğim kışlık bermudamın içine bile giremedim ben. yeni bişeyler almam şart oldu:kedi:

hiç çıkarmıyım ben en iyisi dimples sen fazla kilo almadım diyodun sen böyleysen ben ayvayı yedim:roflol:

pardon bunu yazmayı unutmuşum hayırlı olsuna.s.

Canım bana da oluyo belime değil de kalçama giriyo. kalıcı olmas inş yaa üsülme:1no2:

aynıyız senle canımmm ben geçen hafta hareketlerini gördüm iyice büyüdü fasulyelerimizzz maşşş..:nazar::dance:

SCHATZİ cnm yeni haftan hayırlı olsunnnnn sağlıklı büyüsünnn

Sağolun kızlar.Allah hepimizin bebişlerini, tüm bebişleri korusun :emir_bebek: Sabah aklımdan geçti, zaman hızla geçiyo.Bi baköışız ki 2010 mayıs annelerinden 2011 mayıs annelerine tavsiyeler topiğini açıvermişiz.Bebek pışpışlayarak pc başında oturuyoruz kaydirigubbakcemile3

cnm yaaa taşınmak çok zordur. anneciğinde geliyormuş ne güzel o seni yerleştirir bir güzelopuyorumnanaktan

ay annem olmasa naparım bilmiyorum ya kurban olurum ona dün iş çıkış annemlere gittim eşimde beni almaya geldi annemde hemen benle dışarı çıktı eşime diyoki oğlum selmaya bişey yaptırma emi biz hafta sonu yaparız yormasın kendini sonra beli ağrıyo :gitme: ay öyle duygulandımki eve gelene kadar ağladım ne varsa anada var valla gerisi yalan

yarında benim anneciğim geliyor kızlarrrr. oda benim kışlıklarıma yardım edicek. ayy cuma günü 2li testim varrr. bakalım ne olcak inşallah hayırlı haberlerle dönerim

ay canım hadi hayırlısı 2 günün kalmış çok heyecanlandım

Sağolun kızlar.Allah hepimizin bebişlerini, tüm bebişleri korusun :emir_bebek: Sabah aklımdan geçti, zaman hızla geçiyo.Bi baköışız ki 2010 mayıs annelerinden 2011 mayıs annelerine tavsiyeler topiğini açıvermişiz.Bebek pışpışlayarak pc başında oturuyoruz kaydirigubbakcemile3

Dimi yaaaaaaaaa ay o günleri de görürüz inşş..:ecrin_bebek:
yarında benim anneciğim geliyor kızlarrrr. oda benim kışlıklarıma yardım edicek. ayy cuma günü 2li testim varrr. bakalım ne olcak inşallah hayırlı haberlerle dönerim

hadi hayırlısı inş müjdeli haberlerini beklyoruz:eek:

ayy inşallah ya devam ederiz o aman da bebiş şöyle bebiş böyle deriz ne güzel bir duyguymuş ya rabbime ne kadar şükretsem az Allah tüm isteyenlerede nasip eylesin inşallah bu dyugudam mahrum bırakmasın

ay en şanslı benim ozaman ben anneme çok yakın oturuyorum çalıştığım için genelde annemden yemek alıyorum ,inşallah sizin annelerinizde gelirde hem hasret giderirsiniz hemde işlerinizi bitirirsiniz ,2 li testin sonuçlarıda iyi çıkar umarım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım herkes çok güzel heberlerle gelsin inşallah

selma inanmıyorum yaa hayınvalidene şaştım canım amannn kim ne derse desin Allah büyük sağlıkla gelicek bebişlerimiz inş:lepi:

geç kalmışım galba şule soğumuş havalar iyice.annemi çağırim de kışlıkları çıkarmama yardım etsinkaydirigubbakcemile3
ama dediğin gibi, lastikli bol pantolon fln giyiyorum artık elbiseler sıkmaya başladı:umursamaz:

canım şimdi hamile pantolanları çok büyük oluyo bana bende lcw den beli lastikli bi pantolon aldım hamile pantolonu gibi yğksel lastik değil ama ben kısmı lastikli hiç sıkmadı çok rahat oldu en 2-3 ay giyerim ben onu üstümede hep robadan fazla kalın olmayan 9 ay boyunca giyebilceğim şeyler aldım iyi oldu yani eski kazaklarımdan karnım sanki hamile değilde göbekmiş gibi çıkıyo kötü duruyo böyle olunca hem hamile olduğum anlaşılıyokaydirigubbakcemile3

Ya var ya deli gibi oldum ben.Nidah ayvayı yedim yazmışsın, benim canım ayva çekti şutarafagitti

ay ne can var sizde de ya benim niye canım bişey çekmiyo ya bende aşermek istiyoum artık olmayan bişey istiyim azcık naz yapayım arasın bulsunlar

Bana da 12. haftada gel dedi ama haftaya, 11. haftanın ortalarında gitsem olur heralde di mi?

canım şimdi hamile pantolanları çok büyük oluyo bana bende lcw den beli lastikli bi pantolon aldım hamile pantolonu gibi yğksel lastik değil ama ben kısmı lastikli hiç sıkmadı çok rahat oldu en 2-3 ay giyerim ben onu üstümede hep robadan fazla kalın olmayan 9 ay boyunca giyebilceğim şeyler aldım iyi oldu yani eski kazaklarımdan karnım sanki hamile değilde göbekmiş gibi çıkıyo kötü duruyo böyle olunca hem hamile olduğum anlaşılıyokaydirigubbakcemile3

lcw ye uğriyim ben de ya dediğin gibi lastikli bi kaçtane alayım. şişko patates gibi duruyorum ya bari hamile olduğum anlaşılsa diyorum ben dekaydirigubbakcemile3

benim annecim uzakta ama benim kışlıklarım düzgün katlı dolabımda duruyo ben de öyle düşünüp avutuyom kendimi napıııım:sinifsinif:

Ya bişey sorucam.Herkes 4. aydan sonra karın çıkar diyo ama benim 10 gündür falan resmen karnım çıktı.Yusyuvarlak.Görenler karnımı sevmeye başladı.Resmen çıktı.Sizin de var mı.Kilo desen 2 kg aldım.Ama yusyuvarlak bi karın.Ve sert.Folik asit mi şişlik yapıyo acaba?

benim annecim uzakta ama benim kışlıklarım düzgün katlı dolabımda duruyo ben de öyle düşünüp avutuyom kendimi napıııım:sinifsinif:

ay canım kıyamam doğum yapınca gelir annen ama hem yanında kalır hasret giderirsiniz

Ya bişey sorucam.Herkes 4. aydan sonra karın çıkar diyo ama benim 10 gündür falan resmen karnım çıktı.Yusyuvarlak.Görenler karnımı sevmeye başladı.Resmen çıktı.Sizin de var mı.Kilo desen 2 kg aldım.Ama yusyuvarlak bi karın.Ve sert.Folik asit mi şişlik yapıyo acaba?

şekerim sen 2 kilo almışsın ben 1 kilo almadım ama hamile karnım var yani benimde en çok eşim ve erkek kardeşim karnımı seviyo hele erkek kardeşim yaban diyo kaydirigubbakcemile3 yaban koycam ismini diyo

X