2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize iyi akşamlar. Eşim almaya geldi beni bugün( Çok kötüyüm yaa midem hala bulanıyor... Öpüyorum.

kızlar birşey sorucam..ben şimdi 7 hafta 2 günlük hamileyim 7,2 mi oluyorum nasıl hesaplıyorsunuz onu

iyi akşamlar arkadaşlar nuremcim dikkat et kendine uzan biras eve gidince ii gelir belki

hahh şimdi oldu merhaba arkadaşlarbende kısmetse mayıs annesi olacağım...süpriz bebeğim 11+2 günlük umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik dönemi geçiririz...

hahh şimdi oldu merhaba arkadaşlarbende kısmetse mayıs annesi olacağım...süpriz bebeğim 11+2 günlük umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik dönemi geçiririz...
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

kızlar hergeçen gün misafirlerimiz artıyor sanki bana mı öyle geliyor.
ant. tebrik ederim canım sağlıkla alırsın inş. bebişini kucağına

sonunda benim mesai de bitttihadi kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz

selam kızlar giremiyorum kaç gündür. mide bulantılarım ve baş dönmelerim arttı kalkmak bile istemiyorum kötüyüm yani. bu arada dr kontrolum vardı bugun bebişimin kalp atışlarınıda duyduk şükür çok sağlıklıymış. gelişimi çok normalmiş

gözün aydın canım, allah tamamına erdirsin inşallah.

kızlar ii akşamlar ebn çıkıyorum işlerimi toparlıyayım yarın görüşürüzz. ii bakın kendinize

herkese ıyı aksamlar kıslar
kendınıse ve bebıslere ıyı bakın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…