2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar giremiyorum kaç gündür. mide bulantılarım ve baş dönmelerim arttı kalkmak bile istemiyorum kötüyüm yani. bu arada dr kontrolum vardı bugun bebişimin kalp atışlarınıda duyduk şükür çok sağlıklıymış. gelişimi çok normalmiş

ne güzel canım hayırlı olsun :CüvCüv:

Benim yine kanamam oldu. Cok moralim bozuk, simdi evde yatiyorum ise gitmedim.

ayy çok sevindim canımmm gözün aydın inş. Ii çıkar kan sonuçlarındaa peki dr. Cinsiyet tahm. Bulundumu çok merak ediyorum kusura bakama soruyorum amaa :ecrin_bebek:

yok cnm sordumda daha erken bidahaki ay kesinleşir dedi:) yeni gördüm yazını kusura bakma

Evet eper zamandır görünmüyo.İyidir umarım.

E canım arada 6 hafta var.Aradaki sürede hiç çağırmadı mı dr.Kalp atışlarını duyabilmiş miydiniz 6. haftada?

YA TAM 6 HAFTALIK DEİLDİ 6+6 DI 1 AY SONRA GEL DEDİ AMA EŞİMDE GELMEK İSTEEDİGİ İÇİN ANCA İZİN ALABİLDİ. BİDE BEN BİLEREK 2Lİ TEST İÇİN GECİKTİRDİM BİRAZ TEKRAR GİTMEMEK İÇİN. EVET KALP ATISLARINI DUYMUSTUK.FINDIK GİBİ BİŞEYDİ ZATEN:d

Merhaba,
Yoğun istek üzerine bu başlığı taze taze yeniden oluşturduk. Umarım çok güzel, rahat bir hamilelik dönemi geçirir, mutlu sona sorunsuz sağlıklı bebeklerinizle ulaşırsınız.
Herşey gönlünüzce olsun....

merhabalar ..ben kendimi haziran annesi sanıyordum ama doktorum mayıs sonu da olabilir dedi..beni de bu listeye dahil eder misiniz lütfen..yaş 32,kilo 59,sat 25 ağustos.tahmini doğum tarihi 30 mayıs..sevgiler..(kesecik görüldü kalbini de ctesi dinliycez umarım)

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
suleYukselNizam, Cansu0606, selma2429, SeSi

günaydın dedik:eek:klava:

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
suleYukselNizam, Cansu0606, selma2429, SeSi

günaydın dedik:eek:klava:

kızma gülüm sana da günaydın hoşgeldin sefalar getirdin topikimize yerimsenibenalkisalkisalkis

kızlar günaydın herkese sabah kalktım hava karanlıktı çok kapalı hava burada yağacak dedik ama yağmadı bakalım bugün nasıl olur

X