- 29 Haziran 2009
- 1.201
- 5
cnm hoşgeldin son sat alabilirmiyim. kese göründümü kalp atışı duyuldumu? ama muhtemel doğum tarihine çok takılma önce yada sonrada doğurabilirsinkaydirigubbakcemile5
hb cnm sat 23 agustos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm hoşgeldin son sat alabilirmiyim. kese göründümü kalp atışı duyuldumu? ama muhtemel doğum tarihine çok takılma önce yada sonrada doğurabilirsinkaydirigubbakcemile5
Kızlar hepinize iyi akşamlar. Eşim almaya geldi beni bugün( Çok kötüyüm yaa midem hala bulanıyor... Öpüyorum.
Ufaktan çıkıyorum kızlar.İyi akşamlar opuyorumnanaktan
Ufaktan çıkıyorum kızlar.İyi akşamlar opuyorumnanaktan
kızlar birşey sorucam..ben şimdi 7 hafta 2 günlük hamileyim 7,2 mi oluyorum nasıl hesaplıyorsunuz onu
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahhahh şimdi oldu merhaba arkadaşlarbende kısmetse mayıs annesi olacağım...süpriz bebeğim 11+2 günlük umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik dönemi geçiririz...
7+2 oluyo canım
benımde 7+5 :)
selam kızlar giremiyorum kaç gündür. mide bulantılarım ve baş dönmelerim arttı kalkmak bile istemiyorum kötüyüm yani. bu arada dr kontrolum vardı bugun bebişimin kalp atışlarınıda duyduk şükür çok sağlıklıymış. gelişimi çok normalmiş