Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar iyi akşamlar herkese işten geldim yazılanları okudum yemek koydum ocağa çıkıyorum . hayırlı yağmurlar yağsın inşallah görüşürüz
her zamanki gibi desene ya oralarad çok sıcak ben ilk gittiğim bi kaç gün doğru dürüst nefes alamıyorum sonradan alışıyorum
hee geçen onu söylicektim benim teyzemde deve höngücümü hörgücümü öyle bi yerde oturuyo baraj yolundada kızı oturuyodu
Deve hörgücü ne kız ilk defa duyuyorum. Benim iş yerimde baraj yolunda.
:sinifsinif: girmeyen bir çok kişi var peki tubatuba ya ne olmuş
:sinifsinif: girmeyen bir çok kişi var peki tubatuba ya ne olmuş
meyvalı değil sade içmeye çalış tatlım eyvelilerde katkı maddesi old. biliyorum benkıslar bıse sorcam
maden suyu faydalı ya bıze
pekı fresanın meyvelı sodasını ıcebılırmıız? dıgerını ıcemıyom ben
canım bende meyveli içmiyom hamilelikten dolayı katkılı old.için sadesine limon sıkıp içiyorum bulantım old zaman limonata yapıyorum şekersiz dene istersenkıslar bıse sorcam
her zamanki gibi desene ya oralarad çok sıcak ben ilk gittiğim bi kaç gün doğru dürüst nefes alamıyorum sonradan alışıyorum
hee geçen onu söylicektim benim teyzemde deve höngücümü hörgücümü öyle bi yerde oturuyo baraj yolundada kızı oturuyodu
Deve hörgücü ne kız ilk defa duyuyorum. Benim iş yerimde baraj yolunda.
ya develi bişeydi işte tam hatırlamıyorum ama turgut özal bulvarı var mavi bulvar var oralara yakındı galiba
kıslar bıse sorcam
inşallah sağlıkla kucağımıza alırız inşallah resmin çok tatlı ama bayıldımzemuszemusselam hanımlar bugün doktorum söyledi muhtmeel dogum tarihim 30 mayıs mış..
bana da 15mayıs dedi ama bir hafta öncesi bir hafta sonrası olabilir dedi sağlıkla geliriz o günlere inşallahkızlar doktorum bana 3 mayıs dedi doğum için. ama şunuda ekledi nisan sonuda olabilir dedi
selam hanımlar bugün doktorum söyledi muhtmeel dogum tarihim 30 mayıs mış..
selam hanımlar bugün doktorum söyledi muhtmeel dogum tarihim 30 mayıs mış..
amin inşalllah:Saruboceq:
sanırım çoğumuz nisan annesi olucaz kızlarrr