Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tubatuba 28.09'dan beri siteye girmemiş.Zaten bizim konumuza misafirler daha sadık.Üyelerden daha istikrarlı bi şekilde buradalar
Geçen hamileliğimde bi arkadaşım vermişti bu akılı iyide oldu, saçlarım kahverengi, aynı renk rimellede boyayınca aynen kapanıyo allahtan az yoksa mümkün değil. Bide ben çevremde kimseyle paylaşmadım gebeliğimi saçlarıma bakıp çakacaklar diyede boyuyorum.. :)
ben de kötüyüm hava bunaltıca burada içim sıkıldı iyice öğlede yiyemedim karnımda acıktı daha 1 saat var mesainin bitmesine of ofayy kızlar benim birden midem bulanmaya başladı ateş bastı yüzümü falanda kötü oldum birden ya:bbo:
canım benimde çok tatlıdır canım hemen acır. ben hamile kalmadan önce ağdaya gitmeden yarım saat önce emla die bir krem var duydunuz mu bilmiyorum onu sürüyordum hiç birşey hissetmiyordum fakat şimdi süremem herhalde naparım bilmiyorum dayanamam diğer türlü herhalde
ayy canım alemsin valla boyamıyacağı için anlarlar die düşünüyor sanırım kaydirigubbakcemile3aslında iyi fikir benim saçımdada 2,3 tane beyaz var boyasam mı,,,,bu arada saçlarından nasıl anlayacaklar hamile olduğunu beyazlaşmasıda mı gebelik belirtisi
Hoşgeldin gülcan a.s.
Tubatuba 28.09'dan beri siteye girmemiş.Zaten bizim konumuza misafirler daha sadık.Üyelerden daha istikrarlı bi şekilde buradalar :roflol:
aslında iyi fikir benim saçımdada 2,3 tane beyaz var boyasam mı,,,,bu arada saçlarından nasıl anlayacaklar hamile olduğunu beyazlaşmasıda mı gebelik belirtisi
ayy canım alemsin valla boyamıyacağı için anlarlar die düşünüyor sanırım kaydirigubbakcemile3
kızma bana sakın komik geldi sadece canım soruş şeklin
istanbulda fırtına var her yerde toz bulutu koskoca cam kapı kendiğinden açılıp kapanıyo felaket burası üfffffffffffff akşam eve nasıl gidicem:sinifsinif:
Yok anacım ne belirtisi :) dip boyam gelmiş ve hala boyatmıyorsam?? hııı hamilesin diyorlarda o yüzden. kaydirigubbakcemile3
ayy canım alemsin valla boyamıyacağı için anlarlar die düşünüyor sanırım kaydirigubbakcemile3
kızma bana sakın komik geldi sadece canım soruş şeklin
izmirde kötü fırtına koptu kopacak gibi
adana günlük güneşlik valla kaydirigubbakcemile2
izmirde kötü fırtına koptu kopacak gibi
büşra44 düşükmü yaptı:sinifsinif: çok üzüldüm yaa bende onu sorcaktım çoktandır girmiyor diye