2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evt o, ben akşamlarıda arada giriyorum hiç görmemiştim, aman bi sıkıntı olmasında.

Tubatuba 28.09'dan beri siteye girmemiş.Zaten bizim konumuza misafirler daha sadık.Üyelerden daha istikrarlı bi şekilde buradalar

alemsin valla ama doğru söze ne hacett opuyorumnanaktan

aslında iyi fikir benim saçımdada 2,3 tane beyaz var boyasam mı,,,,bu arada saçlarından nasıl anlayacaklar hamile olduğunu beyazlaşmasıda mı gebelik belirtisi

ayy kızlar benim birden midem bulanmaya başladı ateş bastı yüzümü falanda kötü oldum birden ya:bbo:
ben de kötüyüm hava bunaltıca burada içim sıkıldı iyice öğlede yiyemedim karnımda acıktı daha 1 saat var mesainin bitmesine of of

büşrada buraya üyeydi ama düşük yaptı malesef başka bir sayfadan takip ediyorum onu

yok emlayı sordum süremezsin bişey olmaz ya azıcık acır dayanırsız

aslında iyi fikir benim saçımdada 2,3 tane beyaz var boyasam mı,,,,bu arada saçlarından nasıl anlayacaklar hamile olduğunu beyazlaşmasıda mı gebelik belirtisi
ayy canım alemsin valla boyamıyacağı için anlarlar die düşünüyor sanırım kaydirigubbakcemile3
kızma bana sakın komik geldi sadece canım soruş şeklin

istanbulda fırtına var her yerde toz bulutu koskoca cam kapı kendiğinden açılıp kapanıyo felaket burası üfffffffffffff akşam eve nasıl gidicem:sinifsinif:

Hoşgeldin gülcan a.s.
Tubatuba 28.09'dan beri siteye girmemiş.Zaten bizim konumuza misafirler daha sadık.Üyelerden daha istikrarlı bi şekilde buradalar :roflol:

valla alemsin kızzzkaydirigubbakcemile3
ama tubatubatuba normalde sürekli burdaydı acaab kötü bişeymi oldu bende endişenleniyorum arada özelden msj da yazdım ama hiç girmiyo demekki inş. kötü bişey yoktur

Yok anacım ne belirtisi :) dip boyam gelmiş ve hala boyatmıyorsam?? hııı hamilesin diyorlarda o yüzden. kaydirigubbakcemile3

ayy canım alemsin valla boyamıyacağı için anlarlar die düşünüyor sanırım kaydirigubbakcemile3
kızma bana sakın komik geldi sadece canım soruş şeklin

şimdi ben de güldüm kendime uykulu uykulu ortalıkta dolaşırsam olacağı bu işte ah bebiş ah ne hale soktun beni delikafadulden

izmir de felaket rüzgar var ortalık yıkılıyor kızlar yağmur da yağacak sanırım hava kapalı

hava sıcaklıkları düşecekmiş ya burada aynı yağmadan evde olurum inşallah

adana günlük güneşlik valla kaydirigubbakcemile2

her zamanki gibi desene ya oralarad çok sıcak ben ilk gittiğim bi kaç gün doğru dürüst nefes alamıyorum sonradan alışıyorum
hee geçen onu söylicektim benim teyzemde deve höngücümü hörgücümü öyle bi yerde oturuyo baraj yolundada kızı oturuyodu

izmirde kötü fırtına koptu kopacak gibi

evet edirnede ağaçlar devrilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…