ay tuylerı sormayın kıslar benımde canım tatlıdır gecen bacaklarımda azcık cıkmıstı alayım dedım cok canım yandı bıraktım valla kuafore gıdıces galıba onlar şakkadanak halledıyo gözümüzün yalına bakmadan
arkadaşlar Haziran annesi olarak daha deneyimli olan siz Mayıs annelerinden yardım ve bilgi rica ediyorum.son adet tarihime göre 6+5 im.dün doktora gittim.vajinal ultrasonla bakıyor.bebeği gösterdi ama daha çok küçük o yüzden kalp atışları belli olmuyor dedi.perşembe gününe tekrar bakalım dedi.sizce bu zamanda görünmemesi normal mi?çok endişeleniyorum.lütfen bilgisi olanlar bişey sölesin.
ay tuylerı sormayın kıslar benımde canım tatlıdır gecen bacaklarımda azcık cıkmıstı alayım dedım cok canım yandı bıraktım valla kuafore gıdıces galıba onlar şakkadanak halledıyo gözümüzün yalına bakmadan
eger geç döllenme olmuşsa noormaldir canım panik yapma geç duyabilirsiniz ben 8 haftamda gittim o zaman duydum panik yapma tatlım hayırlı olsun bu aradaa
canım benimde çok tatlıdır canım hemen acır. ben hamile kalmadan önce ağdaya gitmeden yarım saat önce emla die bir krem var duydunuz mu bilmiyorum onu sürüyordum hiç birşey hissetmiyordum fakat şimdi süremem herhalde naparım bilmiyorum dayanamam diğer türlü herhalde
canım duydunmu izmirde 60 hamile kadın miadı geçmiş kızamık aşısı vurulduğu için kürtaj olmak zorunda kalmışlar. Sende izmirde olunca dikkatimi çektin. Bugünkü hürr. de yazıyor.
hadi yaaa o zaman ben dayanamam senin gibi jilet başka çözüm yok doğuman sonra bakıcaz artık napalımmevet canım o emla bendede var ama kullanamadım ağda yapamadığım için kendime kaldı öyle ve hamilelikte kullanılmıyomuş sordum ben onu
canım öncelikle hayırlı olsun...
geç döllenme olduysa daha bile geç duyabilirsin iyi düşün iyi olsun...kaydirigubbakcemile5
bu arada inanamıyorum hala biz deneyimlimiyiz gerçektenkaydirigubbakcemile3
ameliyat eldivenlerinden de deneyebilirsiniz ben epilasyon aleti kullanıyorum tek bıyıklarıma ağda yaptırıyorumhadi yaaa o zaman ben dayanamam senin gibi jilet başka çözüm yok doğuman sonra bakıcaz artık napalımm
selam kızlar nasılsınız
saol sen nasılsın tatlımm nasıl gidiyor?selam kızlar nasılsınız
tugbacım ben epilasyon aletiyle almaya başlıyorum yarıda kalıyorum ben kendime yapamıorum aşağıya sadece diğer taraflarda sorun olmuyor amaaameliyat eldivenlerinden de deneyebilirsiniz ben epilasyon aleti kullanıyorum tek bıyıklarıma ağda yaptırıyorum
selam kızlar nasılsınız
nerdesin bacım sen ya. bugün aklıma gelmiştin iyi girmişsin sonunda..
biz iyiyiz sen napıyon, habire uyuyon dimi kaydirigubbakcemile3
saol sen nasılsın tatlımm nasıl gidiyor?