2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben valla jilet yapıyorum bi tek göbeğimi ağda ile alıyodum oda 3 ayda bir
önümede lazer epilasyano gidiyodum tam bitmek üzereyken hamile kaldım oda yarım kaldı ya şimdi en başa dönücek:sinifsinif:

canım öncelikle hayırlı olsun...
geç döllenme olduysa daha bile geç duyabilirsin iyi düşün iyi olsun...kaydirigubbakcemile5

bu arada inanamıyorum hala biz deneyimlimiyiz gerçektenkaydirigubbakcemile3

ben şimdi kendim alabiliyorum ama karnım büyüyünce kuaföre gideceğim mecbur

canım duydunmu izmirde 60 hamile kadın miadı geçmiş kızamık aşısı vurulduğu için kürtaj olmak zorunda kalmışlar. Sende izmirde olunca dikkatimi çektin. Bugünkü hürr. de yazıyor.

evet canım o emla bendede var ama kullanamadım ağda yapamadığım için kendime kaldı öyle ve hamilelikte kullanılmıyomuş sordum ben onu

canım duydunmu izmirde 60 hamile kadın miadı geçmiş kızamık aşısı vurulduğu için kürtaj olmak zorunda kalmışlar. Sende izmirde olunca dikkatimi çektin. Bugünkü hürr. de yazıyor.

aaaa yok canım gazete okumaya fırsat bulamadım :1shok:
ben daha ası olmadım
ayy cok uzuldum yaaa :gitme:
allah yardımcıları olsun
hemen bakıcam canım ızmırın neresınde olmus olay dıye
cok tşekkür ederim cnm haber verdigin için

canım öncelikle hayırlı olsun...
geç döllenme olduysa daha bile geç duyabilirsin iyi düşün iyi olsun...kaydirigubbakcemile5

bu arada inanamıyorum hala biz deneyimlimiyiz gerçektenkaydirigubbakcemile3

canım tabii deneyimlisiniz.bizim şu an geçtiğimiz yollardan siz 1 ay önce geçtiniz alkisalkisalkis

hadi yaaa o zaman ben dayanamam senin gibi jilet başka çözüm yok doğuman sonra bakıcaz artık napalımm
ameliyat eldivenlerinden de deneyebilirsiniz ben epilasyon aleti kullanıyorum tek bıyıklarıma ağda yaptırıyorum

Ben koltuk altlarımı iğneli epilasyonla bitirdim.Diğer yerlere de lazere başlamıştım.Bebiş geldi. Yarım kaldık

ameliyat eldivenlerinden de deneyebilirsiniz ben epilasyon aleti kullanıyorum tek bıyıklarıma ağda yaptırıyorum
tugbacım ben epilasyon aletiyle almaya başlıyorum yarıda kalıyorum ben kendime yapamıorum aşağıya sadece diğer taraflarda sorun olmuyor amaa

nerdesin bacım sen ya. bugün aklıma gelmiştin iyi girmişsin sonunda..
biz iyiyiz sen napıyon, habire uyuyon dimi kaydirigubbakcemile3

ya keşke uyusam, işe gidiyorum işte, önceleri evdeydim sürekli bil başındaydım, bulantım fazla bu ara, hala hiç bişe yiyemiyorum, gün boyu yediklerimi toplasanız bi öğün bile etmez valla...

saol sen nasılsın tatlımm nasıl gidiyor?

canım sağolasın işte yuvarlanıp gidiyoruz :CüvCüv:

SLM KIZLAR
bugun tahlillerim vardı çok şükür temiz cıktı sadece idrarrımda biraz bakteri bulundu daha detaylı idrar kültürü istediler bide ikili test yaptırdım. ultrason muayenesinde ikili testim sorunsuz cıktı inş rabbim kan tahlilimdede temiz cıkarır. sonucunu haftaaya alcam dua edin:sinifsinif:
bide bebeğimi gördüm şok oldum okadar büyümüşki en son 6 haftalıkken görmüştüm yarın tam 3 ayım doluyor...

opuyorumnanaktan

kızlar bişey sorucam tubatuba bayadır girmiyor değilmi haberi olan varmı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…