Benimde öyle ben daha 10.haftama girmedim çok çabuk uzuyo, aldırıyom iki gün sonra yine kıllı fadik olmuşum. kaydirigubbakcemile3
Bide benim saç problemim var, doktor saç boyatmama izin vermiyor benimde saçımın önlerinde beyazlar var sinir oluyorum bende rimelle boyuyorum. Yoksa kendimi çirkin ve yaşlı hissediyorum.
ayy çok sevindim canımmm gözün aydın inş. ii çıkar kan sonuçlarındaa peki dr. cinsiyet tahm. bulundumu çok merak ediyorum kusura bakama soruyorum amaa :ecrin_bebek:SLM KIZLAR
bugun tahlillerim vardı çok şükür temiz cıktı sadece idrarrımda biraz bakteri bulundu daha detaylı idrar kültürü istediler bide ikili test yaptırdım. ultrason muayenesinde ikili testim sorunsuz cıktı inş rabbim kan tahlilimdede temiz cıkarır. sonucunu haftaaya alcam dua edin:sinifsinif:
bide bebeğimi gördüm şok oldum okadar büyümüşki en son 6 haftalıkken görmüştüm yarın tam 3 ayım doluyor...
opuyorumnanaktan
SLM KIZLAR
bugun tahlillerim vardı çok şükür temiz cıktı sadece idrarrımda biraz bakteri bulundu daha detaylı idrar kültürü istediler bide ikili test yaptırdım. ultrason muayenesinde ikili testim sorunsuz cıktı inş rabbim kan tahlilimdede temiz cıkarır. sonucunu haftaaya alcam dua edin:sinifsinif:
bide bebeğimi gördüm şok oldum okadar büyümüşki en son 6 haftalıkken görmüştüm yarın tam 3 ayım doluyor...
opuyorumnanaktan
canım ya gözün aydın ben de perşembe gidecem rutin testler için iyi haberler verirsin inşallahSLM KIZLAR
opuyorumnanaktan
Evet eper zamandır görünmüyo.İyidir umarım.kızlar bişey sorucam tubatuba bayadır girmiyor değilmi haberi olan varmı ??
SLM KIZLAR
opuyorumnanaktan
oo hülya hoşgeldin canım nerelerdesin sen gözükmüyosun:uhm:
SLM KIZLAR
opuyorumnanaktan
kızlar bişey sorucam tubatuba bayadır girmiyor değilmi haberi olan varmı ??
iidir inş. bişey oılmasında girip haber verseydi bi mera ettim çoko sadece üye olmuş buraya 3 tane mesaj yazmış dahada girmemiş merak etmeye başladım
valla ben de kıllı fadiğin alasıyım şuanda delikafadulden beyazlarını rimelle boyayan birini ilk defa duyuyorum Allah iyiliğini versin kıss güldürdün beni delikafadulden
o sadece üye olmuş buraya 3 tane mesaj yazmış dahada girmemiş merak etmeye başladım
ya canım siz iş yerinde giriyorsunuz nete heralde, çoğunluk sabah açık çünkü, bende edeyken giriyorum, iki haftadır yoğunum seminerlerimiz felan vardı, akşam giriyorum o zamanda kimse olmuyor :dilcikar: :umursamaz:
slm kızlar.
nasılsınız,ben iyiyim çok şükür.
cuma gün akşam randevumuz var.bebeğimi birazdaha büyümüş olarak görücem inşallah.
o akşamlardan giriyo ben farketmiştim o arkadaşıbirde diyarbakırdan giren nilay vardı oda yok, bende bugün onu merak ettim. İnşallah bi problem yoktur.
slm kızlar.
nasılsınız,ben iyiyim çok şükür.
cuma gün akşam randevumuz var.bebeğimi birazdaha büyümüş olarak görücem inşallah.