2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben de kıllı fadiğin alasıyım şuanda delikafadulden beyazlarını rimelle boyayan birini ilk defa duyuyorum Allah iyiliğini versin kıss güldürdün beni delikafadulden

ayy çok sevindim canımmm gözün aydın inş. ii çıkar kan sonuçlarındaa peki dr. cinsiyet tahm. bulundumu çok merak ediyorum kusura bakama soruyorum amaa :ecrin_bebek:

Allah sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin canım:Saruboceq:

canım ya gözün aydın ben de perşembe gidecem rutin testler için iyi haberler verirsin inşallah

kızlar bişey sorucam tubatuba bayadır girmiyor değilmi haberi olan varmı ??
Evet eper zamandır görünmüyo.İyidir umarım.

E canım arada 6 hafta var.Aradaki sürede hiç çağırmadı mı dr.Kalp atışlarını duyabilmiş miydiniz 6. haftada?

oo hülya hoşgeldin canım nerelerdesin sen gözükmüyosun:uhm:

ya canım siz iş yerinde giriyorsunuz nete heralde, çoğunluk sabah açık çünkü, bende edeyken giriyorum, iki haftadır yoğunum seminerlerimiz felan vardı, akşam giriyorum o zamanda kimse olmuyor :dilcikar: :umursamaz:

ikili testinin sorunsuz çıkması çok güzel canım maşallah bebişine darısı bizimkilerin başına

valla ben de kıllı fadiğin alasıyım şuanda delikafadulden beyazlarını rimelle boyayan birini ilk defa duyuyorum Allah iyiliğini versin kıss güldürdün beni delikafadulden

Geçen hamileliğimde bi arkadaşım vermişti bu akılı iyide oldu, saçlarım kahverengi, aynı renk rimellede boyayınca aynen kapanıyo allahtan az yoksa mümkün değil. Bide ben çevremde kimseyle paylaşmadım gebeliğimi saçlarıma bakıp çakacaklar diyede boyuyorum.. :)

slm kızlar.
nasılsınız,ben iyiyim çok şükür.
cuma gün akşam randevumuz var.bebeğimi birazdaha büyümüş olarak görücem inşallah.

o sadece üye olmuş buraya 3 tane mesaj yazmış dahada girmemiş merak etmeye başladım

yoo onun mesajı öyle az değildi ki, çok giriyodu aynı kişi mi acaba tubatubatubatuba benim dediğim, ben bakıyorum her girdiğimde sayfasına ama yok hiç girmedi ne zamandır

hee ondan yani aman sen iyi olda gerisi önemli değil
seminer neyin nesi:uhm:

birde diyarbakırdan giren nilay vardı oda yok, bende bugün onu merak ettim. ınşallah bi problem yoktur.

ayy kızlar benim birden midem bulanmaya başladı ateş bastı yüzümü falanda kötü oldum birden ya:bbo:

slm kızlar.
nasılsınız,ben iyiyim çok şükür.
cuma gün akşam randevumuz var.bebeğimi birazdaha büyümüş olarak görücem inşallah.

Hoşgeldin gülcan a.s.
Tubatuba 28.09'dan beri siteye girmemiş.Zaten bizim konumuza misafirler daha sadık.Üyelerden daha istikrarlı bi şekilde buradalar :roflol:

nilay sanırım akşamları giriyor nilay 13 ten bahsediyorsan eğerrr tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…