• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 mart ayında tüp bebek yaptıracaklar haydi sohbete :))

selam kızlar topik boş kalmış yokmu yeni gelişmeler
tupus07 canım bol bol dua ettim sana ve isteyen herkese inş. meleklerin sana tutunur güzel haberlerini duyurursun

selam kızlar, bende mayada başladım tedaviye şimdilik sadece evde lucrin vuruluyorum adetimi bekliyoruz bugün 9.lucrini vurulcam aylardır adet olmayım diye dua ederken şimdi olmak istiyorum

selam kızlar topik boş kalmış yokmu yeni gelişmeler
tupus07 canım bol bol dua ettim sana ve isteyen herkese inş. meleklerin sana tutunur güzel haberlerini duyurursun

haklısın tatlım boş kaldı bende yoğunum walla hiç bakamadım tedaviye başlayanlar listesi yapalımda şenlensin zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

paluri canım liste iyi olur valla hemen kendimi yazim sen düzenlersin
arzum86 : 15/2/2010 inş. cteside transfer

kızlar bende tedaviye 27 şubatta başladım. bugün iğnelerle 7.günüm puregon 300IU kullanıyorum. birde benim yumurtalardan bikaçı almış başını gitmiş onlar erken çatlamasın diye orgalutran diye bir iğne daha kullanıyorum.yarın konrtolüm var bakalım ne alemde benim yumoşlar. heralde transfer günüm yarın belli olur

paluri--------------------------------26/02/2010 zemuszemus

paluri----------------------------------26/02/2010
arzum86----------------------------15/02/2010----------cumartesi transfer
yeshill_yansıma27-------------27/02/2010

Son düzenleme:
haymatlos---------------26/02/2010 tedaviye başlama ---------15/03/2010 transfer ----------30/03/2010 gebelik tahlili

:)

Slm kızlar bende ankara anatolıda yaptırıcam ınŞ. 23 Şubatta lucrıne baŞladım 11.gÜnÜm bugÜn adetım geÇıktı bıranÖnce adet olup doktoruma gıdıp yumoŞ oluŞturucu ıĞnelerıme baŞlamak ıstıyorum adetım 4 gÜn geÇtı lucrın kullanıp adetı geÇıken varmı ?????

kızlar yarın (pazartesi) yumoşlarım toplanıyor. bu arada eşime spermiyogram yaptırdık sayısı 1milyona çıkmış,morfoloji 0 dan %1 e çıkmış,hareket %56 bence evicap ve çinko işe yaryor. ama yücel bey olur böyle değişimler ama asla 15 milyona çıkmaz dedi.olsun yarına kadar biraz kalitesi artsın bana yeter. inşallah döllenirler. allah yardımcımız olsun.

kılzar dün yumoşlarım toplandı 12 tane.bugün döllenme ile ilgili haber bekliyorum. ama dün öğrendimki yeni tüp bebek yasası cmt si resmi gazetede yayınlanmış. ve benim ilk denemem olduğu için 1 tane embriyo koncakmış. çok moralim bozuldu :sinifsinif:

Yeshill Yansıma arkadaşım hepimiz bu konu yüzünden çok üzgünüz. Benim de ikinci deneme olduğu için 1 tane konulacak, dondurulmuş olup olmamasına bakılmayacak. Bu konuda hakkımı aramaya devam edeceğim, bu yönetmeliğin iptali için elimden gelen her türlü çabayı göstereceğim.

Ama sen sakın bunları dert etme, sakın moralini bozma, bu 2 gün çok önemli senin için. Dünya yansa içinde hasırım yok demen lazım. Stres gerçekten çok etkiliyor. Elinde olmadığını biliyorum ama şunu bilmen belki fayda edebilir, bana çok çok iyi kalitede 3 embriyo kondu, rahim kalınlaşması normaldi, rahim ile ilgili herhangi bir sıkıntı yoktu ama tutmadı. Tutmayacaksa zamanı değilse 3 tanesi de tutmuyor, tutacaksa 1 tanesi de tutuyor. Zaten hepimiz bir embriyodan dünyaya gelmedik mi?

Sen sakın üzülme sakın moralini bozma, bir tane bebeğim tutacak onu da kucağıma alacağım diye düşün.

cnm aradılar beni embriolog aradı 12 tane yumurtadan 7 tanesi döllenmeye mğsaitmiş onları işleme almışlar hepsi döllenmiş.yani 7 tane embriyom olmuş. yarın 3.günüoluyor arayıp transfer tarihini söyliceklermiş. eğer kaliteli olurlarsa 5.gün embriyosu olması için bekleticeklermiş. bana yarın derlermi beklemeyelim bugün transfer edelim diye?

DR.UM YÜCEL BEY DÜN BANA DEDıKı YASA RESMı GAZETEDE YAYINLANDI SENDE MAALESEF KAPSAMA GıRıYORSUN BıR TANE YERLEŞTıRıCEZ DEDı. ben yetişmez yasa diyodum ama alelacele yayınlamışlar. işin ilginç tarafı ne medya nede tıp dünyası bunun üzerine gitmiyor. allah yardımcımız olsun

Back