• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 mart ayında tüp bebek yaptıracaklar haydi sohbete :))

merhabalar kizlar bende aranizda yeniyim. bende bugun tup bebek tedavisine basladim hayirlisiyla uzun protokol ikinci denemem olacak 9 yillik evliyim yedi yildir bende sizler gibi mucadele veriyorum ilk denemem dis gebelikle sonuclandi kadinlar klubunde masallah deyim positif sonuclar cok insallah bizlerde o kervana katiliriz hepimizinde hakkinda hayirlisi olsun.

kızlar merhaba benimde adetim gelse bi bende hemen mayada başlıcam.benimde kürtajdan sonra hala vücudum kendine gelemedi.kaç aydır gecikiyor.inşallah fazla gecikmezde bende hayırlısıyla başlarım.allah hepimize güzel ve hayırlı haberler versin inşallah.hepinizin güzel haberlerini burada okumak dileğiyle

amin herkesin duası kabul olsun
bende ilk kez tüp bebek tedavisine başladım gonal-f 225 vuruyorum 3 gündür bugün 4 olucak bu akşamda cetrotide başlıycam :dance:
benide listenize ekleyin olurmu,memorial da tedaviye başladık ama takipleri gaziantepte devam ediyoruz aranızda benim gibi şehir dışında devam eden varmı?

kızlar beni hiç merak etmediniz mi 24/03/2010 da sonucum belli oplacak dualarınızı bekliyorum canlarım ben hepiniz için inanın dua ediyorum allahım herkezin gönlüne göre ver :Saruboceq:

paluri canim sonucun ne oldu hala yazmamisin.insallah hamilesindir.

selam bayanlar bende aranıza yenikatıldım.ayın 24ünde başladım tedaviye.ilk denemem.çok heycanlıyım.puregon 300kullanıyorum.lütfen kullandığınız ilaçlar hakkında bana bilgi verin.

kızlarrrr 24/03/2010 tahlil sonucu 100 2. tahlil 26/03/2010 218 sizce nasıl :))))

hamişim kızlarrrr allahım çok şükürler olsun allah olmayanlara verin yarabbim

paluri tebrikler Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. insallah bizde guzel haberler aliriz darisi basimiza

paluricigim hatirliyor musun baska bir topikte acaba tup bebek bizde basarili olur mu diye konusuyorduk, sen ben ve yeshill yansima... Yeshill ile siz ikiniz bana da umut oldunuz, pazartesi testimden sonra insallah ben de hamileyim diye yazacagim:)))

paluri çokkk sevindim yaa hayırlı olsun
tüp bebekle mi hamiş oldun
allah kucağına almayı nasip etsin
mutlu ol :)

hamişim kızlarrrr allahım çok şükürler olsun allah olmayanlara verin yarabbim

gözün aydın paluri.allah kucağına almayı nasip etsin.artık annesin.annelerin duası kabul olur bizim için dua et lütfen.bizde senin gibi güzel haberi burda paylaşalım inşallah.:emir_bebek::emir_bebek:

paluri canım hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin bu liste hepimize ugurlu geliyo (gelicek )bence 10-15gün sonra ilk kont. dimi benimde perşembeye kont. var ilk kont. bebişimiz bizimlemi bakalım buarada benim 18deydi test günüm
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

kızlar yarın sabah tekrar yaparım diye ayırdığım testi dayanamadım işyerimde yaptım, duruyor ikinci çizgim. Pazartesiye kadar bir değişiklik olmaz değil mi?

kızlar çokkkk teşekkür ederim iyi dilekleriniz için allahım sizlerede hamiş haberi vermetyi kısmet etsin

herkese merhaba.bnde tup bebek yaptıracam ama tarıhlerını nısanın 1 ınde ogrenecem ne zman olacak dıye.can yakacak durumlar var mı yumurtalar nasıl toplanıyor deneyımlı olanlar bu konuda yaabırler mı bana ben cok tecrubesızım bu konuda ılk kez yaptıracam ve asırı derecede streslıyım

Back