• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 mart ayında tüp bebek yaptıracaklar haydi sohbete :))

merhaba evanur stres yapmana hic gerek yok aci hissetmiyorsun saten bayiltiyorlar.sadece biraz uyandiktan sonra hissediyorsun oda hemen geciyor. transfer olurken icini temizliyorlar o biraz GICIK oluyor ben simdi ikinciyi denicem bayilmiyacaklarmis sadece uyusturacaklarmis ne yapalim basa gelen cekiliyo :))

herkese merhaba.bnde tup bebek yaptıracam ama tarıhlerını nısanın 1 ınde ogrenecem ne zman olacak dıye.can yakacak durumlar var mı yumurtalar nasıl toplanıyor deneyımlı olanlar bu konuda yaabırler mı bana ben cok tecrubesızım bu konuda ılk kez yaptıracam ve asırı derecede streslıyım

canım can yakıcı hiç bir durum yok iğneler var biraz bide adet sancısı gibi ağrılar ama inan insanın gözü hiçbişi görmüyor canım inan vız geliyo yumurtatoplama işi anestezi altında oluyo hiç bişi anlamıyosun transver işi ise aynı normal alltan muayne olur gibi canım stres yapma inan dr senin canını yakmamak için çok çaba sarfediyolar hadi hayırlısı allahım sana bize güzel haberler vermeyi nasip etsin

merhabalar tekrar benimde 29 martta transferim yapıldı test tarihim 10 nisan ama nasıl sabredicem bilmiyorum
aranızda pgt yaptırıpta hüsrana uğrayan varmı benim gibi? pgt den beklediğimiz sonucu alamadık doktorlar transfer kararını bana bıraktılar sağlıklıda diyemeyiz dediler sağlıksızda
benim 6 kez düşüğüm oldu kalp atışları alamadık ve hiçbir sebepte bulamadık bir kez genetik incelemeden 8 trizomi çıktığı için acaaba genetik problemdenmi diye tüp bebeğe başladık ve inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz hayırlısıyla yavrumuzu kucağımıza alırız
Rabbim sen anne olmak isteyen herkesin duasını kabul et....kaydirigubbakcemile4

merhabalar tekrar benimde 29 martta transferim yapıldı test tarihim 10 nisan ama nasıl sabredicem bilmiyorum
aranızda pgt yaptırıpta hüsrana uğrayan varmı benim gibi? pgt den beklediğimiz sonucu alamadık doktorlar transfer kararını bana bıraktılar sağlıklıda diyemeyiz dediler sağlıksızda
benim 6 kez düşüğüm oldu kalp atışları alamadık ve hiçbir sebepte bulamadık bir kez genetik incelemeden 8 trizomi çıktığı için acaaba genetik problemdenmi diye tüp bebeğe başladık ve inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz hayırlısıyla yavrumuzu kucağımıza alırız
Rabbim sen anne olmak isteyen herkesin duasını kabul et....kaydirigubbakcemile4

amin canım inş.hepimizin kucakları dolar:))benimde 30 martta transferim yapıldı 12 nisanda tahlilim var ve belli olacak inş.

Back