Pınar geçmiş olsun umarım ameliyata gerek kalmaz
meral oğlun furkan'a bayıldım çok şeker maşallah
ya hala inanamıyorum arkadaşlıklar sanalda kalmıyo şuna bak ne kadar şeker çıkmışınız hepinizde bebişlerinizle birlikte ayrıca annişler hepinizde fıstık gibisiniz kilo milo hiçbirşey kalmamış süper görünüyosunuz
kızlar hepiniz harikasınız vallahi çok özendim sizlere ama çok uzakdayım malesef maşallah prens ve prenseslerde çok tatlı.
2010 anneleri ve melekleri cok güzel çıkmıssınız, keske bizde gelseydik kızımla.. tuzladan gelmeye üşendim havada kötüydü, inşallah bidahaki bulusmaya..
ay maşallah hepiniz çok tatlısınız bebeklerde uslu uslu durmuş valla kıskandım keşke bende orda olsaydım yaa ben daha 90-60-90 olamadımyaaa
pınarcım geçmiş olsun canım ay meral kocaman oğlun var maşallah.
sağ olun canlar doktor antibiyotik ve damla yazdı kullan bakacağız dedi iltihab kurumadan ameliyat olmaz
zaten zarın kapanıp kapanmayacağı 6 ayda anlaşılır dedi bakalım... hayırlısı...
Pınarcım inşallah ağrın sıkıntın son bulur, ameliyatsız bu iş hallolur.
Kızlar hepinizle tanışmaktan mutluluk duydum. Bebekleriniz de sizlerde dünya tatlısısınız. Allah bebeklerinizi de sizleri de nazarlardan saklasın. Hep huzurlu, sağlıklı, mutlu olun inşallah.
Birisi fıstık gibisiniz kilo milo kalmamış demiş :) Yalancııııııı. Ben de 10 kilo var ama veremem herhalde, en azından 9 ayda aldık 9 ayda verelim felsefesine inat ben 9 ayda alıp 18 ayda vermeye niyetlendim.
Buluşmada da dediğim gibi nasıl bu kadar şeyi yazmaya vakit buluyorsunuz inanamıyorum size. Ben şu saat oldu ancak başına oturabildim. Yatmakta çok geciktim bu nedenle bu mesajı alıp bir de diğer tarafa kopyalayacağım :)
belki başka bi zaman sen de buralarda olursun zelişcimolumunekankayizsmile
inşalah cnm, sen de üşengeçlerdensin demeksengözlerimebaksanab
teşekkür ederim ayferim
keşke sende olsaydın
nasıl oldu prenses ?
tmm cnm ben bişey demedim karizma sende tabiki hem şişkoda deilsin yüzün eskisine göre sadece deişik geldi ...naniknaniknaniknanik
pınarcım geçmiş olsun canım ay meral kocaman oğlun var maşallah.
Pınarcım inşallah ağrın sıkıntın son bulur, ameliyatsız bu iş hallolur.
pınarcım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin sana inşallah...
resimler2