2010 Mart Annelerinin Muhteşem İstanbul Buluşması

Pınar geçmiş olsun umarım ameliyata gerek kalmaz
meral oğlun furkan'a bayıldım çok şeker maşallah

sağol cnm. fotoyu çeken de çok maharetli ama, tam zamanında yakalamışkaydirigubbakcemile3

aynen yaaa, çok güzel oldu doğrusu

ay maşallah hepiniz çok tatlısınız bebeklerde uslu uslu durmuş valla kıskandım keşke bende orda olsaydım yaa ben daha 90-60-90 olamadımyaaa

kızlar hepiniz harikasınız vallahi çok özendim sizlere ama çok uzakdayım malesef maşallah prens ve prenseslerde çok tatlı.

belki başka bi zaman sen de buralarda olursun zelişcimolumunekankayizsmile

2010 anneleri ve melekleri cok güzel çıkmıssınız, keske bizde gelseydik kızımla.. tuzladan gelmeye üşendim havada kötüydü, inşallah bidahaki bulusmaya..

inşalah cnm, sen de üşengeçlerdensin demeksengözlerimebaksanab

sağ olun canlar doktor antibiyotik ve damla yazdı kullan bakacağız dedi iltihab kurumadan ameliyat olmaz
zaten zarın kapanıp kapanmayacağı 6 ayda anlaşılır dedi bakalım... hayırlısı...

Pınarcım inşallah ağrın sıkıntın son bulur, ameliyatsız bu iş hallolur.

Kızlar hepinizle tanışmaktan mutluluk duydum. Bebekleriniz de sizlerde dünya tatlısısınız. Allah bebeklerinizi de sizleri de nazarlardan saklasın. Hep huzurlu, sağlıklı, mutlu olun inşallah.

Birisi fıstık gibisiniz kilo milo kalmamış demiş :) Yalancııııııı. Ben de 10 kilo var ama veremem herhalde, en azından 9 ayda aldık 9 ayda verelim felsefesine inat ben 9 ayda alıp 18 ayda vermeye niyetlendim.

Buluşmada da dediğim gibi nasıl bu kadar şeyi yazmaya vakit buluyorsunuz inanamıyorum size. Ben şu saat oldu ancak başına oturabildim. Yatmakta çok geciktim bu nedenle bu mesajı alıp bir de diğer tarafa kopyalayacağım :)

kaydirigubbakcemile3 kopyala tatlım, iki iş olmasın. ben orda da dediğim gibi alıyorum Eymen paşayı ayağıma, bi yandan onu sallarken bi yandan da yazıyorum. Eymen bey zaten hep sallanmak istiyo başka türlü durmuyo.
ben de şimdi bu cevabı kopyalayıp diğer tarafta da cvp olarak yapıştırayımkaydirigubbakcemile3

resimler1

Eklentiler

• $IMG_1635.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 57
  • $IMG_1634.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMG_1633.jpg
    17 KB · Görüntüleme: 72
  • $IMG_1631.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMG_1630.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 63
resimler2

Eklentiler

• $IMG_1629.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 65
  • $IMG_1628.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 62
  • $IMG_1621.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Çok tatlısınız hepiniz...
Kuzularımıza bayıldım, Allah nazardan saklasın hepsini...

tmm cnm ben bişey demedim karizma sende tabiki hem şişkoda deilsin yüzün eskisine göre sadece deişik geldi ...naniknaniknaniknanik

olumunekankayizsmile

pınarcım geçmiş olsun canım ay meral kocaman oğlun var maşallah.

Pınarcım inşallah ağrın sıkıntın son bulur, ameliyatsız bu iş hallolur.

pınarcım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin sana inşallah...

opuyorumnanaktan sağ olun canlar a.s.

teşekkür ederiz fotoğraflar için...

hepiniz birbirinizden güzel çıkmışsınız kızlar bebişler zaten herzaman tatlı ee bu durumda söylenecek tek şey kalıyor hepinize maaşallahhhhh.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…