2010 Mart Annelerinin Muhteşem İstanbul Buluşması

eftandise

MiNikAdaMıNaNNesİ
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
4.014
8
Çok güzel bir buluşmaydı herkesi tandığıma çok memnun oldum canlar
a.s.
Elimde makinem sürekli Fotoğraf çektim
En güzel fotoğrafları sizin için seçtim....

aynı şekilde canımcım bende çok mutlu oldum sizleri tanıdığıma çok güzeldi
fotolarda süper ellerine sağlık bitanemopuyorumnanaktan

sağ olun canlar doktor antibiyotik ve damla yazdı kullan bakacağız dedi iltihab kurumadan ameliyat olmaz
zaten zarın kapanıp kapanmayacağı 6 ayda anlaşılır dedi bakalım... hayırlısı...

sağ olun canlar doktor antibiyotik ve damla yazdı kullan bakacağız dedi iltihab kurumadan ameliyat olmaz

geçmiş olsun cnm. Furkanın fotolara bayıldım. kendisine de gösterdim beraber güldükkaydirigubbakcemile3

anneme dediklerinin aynısı çok geçmiş olsun canım ameliyata gerek kalmadan atlatırsın inşallah

pınarım ellerine saglık fotolar süper..
hadi geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz cnm..

Pınar geçmiş olsun umarım ameliyata gerek kalmaz
meral oğlun furkan'a bayıldım çok şeker maşallah

geçmiş olsun cnm. Furkanın fotolara bayıldım. kendisine de gösterdim beraber güldükkaydirigubbakcemile3

Sağ ol cnm opuyorumnanaktan evet bende çok beğendim furkan beyi

anneme dediklerinin aynısı çok geçmiş olsun canım ameliyata gerek kalmadan atlatırsın inşallah

Sağ ol cnm benim opuyorumnanaktan

pınarım ellerine saglık fotolar süper..
hadi geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz cnm..

şişkoyum ama karizma bende guclubacismile kaydirigubbakcemile3
sende sağ ol canım
opuyorumnanaktan

Ne ameliyati pianr benim habarim yok
Resimler cok guzel ellerine saglik
Mingildaklami alakali canim bizimde sorun var ama ameliyattan bahsetmediler genis kalmis dediler d 3 aksatiyodum ne bilim bu kdr onemli oldunu belki ondan dedik temmuzda kontrole gidicez

teşekkür ederim ayferim
keşke sende olsaydın
nasıl oldu prenses ?

iyi canım neşelenmeye başladık öksürünce kötü ama 2 günde ilaçlar anca çok istedik hayırlısı önemli olan sağlıklı olsunlarda yine buluşuruz ..şuan uyuyor antibiotik uyutuyor sanırım deliksiz şekilde....

yok canım benim kulak zarı delik onunla ilgili o konu kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan

daha iyiye gider inşallah canım evet sağlık olsun daha çoook buluşacağız inşallah...
kaydirigubbakcemile

ya hala inanamıyorum arkadaşlıklar sanalda kalmıyo şuna bak ne kadar şeker çıkmışınız hepinizde bebişlerinizle birlikte ayrıca annişler hepinizde fıstık gibisiniz kilo milo hiçbirşey kalmamış süper görünüyosunuz

Sağ ol cnm opuyorumnanaktan evet bende çok beğendim furkan beyi

Sağ ol cnm benim opuyorumnanaktan

şişkoyum ama karizma bende guclubacismile kaydirigubbakcemile3
sende sağ ol canım
opuyorumnanaktan

tmm cnm ben bişey demedim karizma sende tabiki hem şişkoda deilsin yüzün eskisine göre sadece deişik geldi ...naniknaniknaniknanik

kızlar hepiniz harikasınız vallahi çok özendim sizlere ama çok uzakdayım malesef maşallah prens ve prenseslerde çok tatlı.

2010 anneleri ve melekleri cok güzel çıkmıssınız, keske bizde gelseydik kızımla.. tuzladan gelmeye üşendim havada kötüydü, inşallah bidahaki bulusmaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…